Manifestări inedite în cadrul Zilelor Casei Studenţilor, la 62 de a ni de la înființare

vineri, 01 noiembrie 2019, 21:55
1 MIN
 Manifestări inedite în cadrul Zilelor Casei Studenţilor, la 62 de a ni de la înființare

Cu ocazia aniversării a 62 de ani de înfiinţare, Casa de Cultură a Studenţilor Iaşi a pregătit o serie de evenimente care se vor desfăşura în perioada 2-6 noiembrie. 

Va avea loc şi prima ediţie a Festivalului „Hora celor 7 coline“, festival care îşi propune să reaprindă interesul publicului pentru folclorul românesc autentic. Astfel, publicul ieşean are ocazia să urmărească ansambluri studenţeşti din mai multe zone ale ţării în perioada 2-3 noiembrie, de la ora 17, în sala Gaudeamus de la CCS, maestrul Marinică Botea fiind unul dintre organizatorii spectacolelor, alături de reprezentanţii instituţiei. 
Totodată, vor avea loc şi alte manifestări organizate de cluburile studenţeşti care îşi desfăşoară activitatea în clădirea din Fundaţie.

Astfel, luni va avea loc „Made in Romania“, în regia lui Adrian Ştefan, spectacol sincretic ce cuprinde momente artistice realizate de trupele CCS şi partenerilor. 
Pe 5 noiembrie va avea loc „Gala Studentului Ieşean“, moment ce va marca premierea organizaţiilor studenţeşti şi a studenţilor cu rezultate remarcabile în anul universitar 2018-2019. „Gala Studentului Ieşean“ va începe la ora 19, în sala Gaudeamus. 
Pe 6 noiembrie, studenţii de la toate universităţile din Iaşi au ocazia să viziteze toate cluburile din cadrul CCS în cadrul „Zilei Porţilor Deschise“. 
Vizitele vor avea loc în intervalul orar 18-22, în cadrul acestora urmând să aibă loc şi ateliere demonstrative. 

Comentarii