Marcel Ciolacu vine astăzi la alegerea viitorului președinte al PSD Iași

sâmbătă, 09 martie 2024, 02:50
1 MIN
 Marcel Ciolacu vine astăzi la alegerea viitorului președinte al PSD Iași

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, se va afla sâmbătă la Iași. Partea politică a vizitei va fi la Sala Unirii (fostul Cinema Victoria), unde liderul social-democrat va participa la Conferința Județeană a PSD Iași. 

În cadrul reuniunii, programată la ora 12.30, vor fi aleși președintele filialei ieșene a partidului și ceilalți membri din structurile de conducere. Până ieri, un singur candidat era înscris pentru preluarea președinției Organizației Județene: actualul președinte interimar Bogdan Cojocaru, care este și prefectul județului. Acesta conduce filiala partidului din mai anul trecut, de când Maricel Popa a demisionat pe neașteptate.

Primul punct al vizitei lui Marcel Ciolacu la Iași va fi Agronomia. Premierul va fi prezent la ora 9 la Universitatea de Științe ale Vieții, apoi va coborî la Palas Campus pentru întâlniri cu reprezentanți ai mediului IT. De altfel, din delegația venită de la București face parte și ministrul Cercetării, Inovării și Digitalizării, Bogdan-Gruia Ivan. Secretarii de stat din Ministerul Educației Ionel-Florian Lixandru și Gigel Paraschiv îl însoțesc de asemenea pe Marcel Ciolacu. Alături de președintele PSD se mai află senatorul de Olt Paul Stănescu, care e și secretarul general al PSD. 

Comentarii