Comunicat de presa (P)

Marius Bodea: Umflarea PNL-ului cu pesediști, un simptom de cleptomanie electorală (P)

vineri, 14 august 2020, 17:43
2 MIN
 Marius Bodea: Umflarea PNL-ului cu pesediști, un simptom de cleptomanie electorală (P)

Asistăm zilele acestea la un fenomen cu adevărat îngrijorător pentru standardele morale ale unei țări pe care noi ne-am dorit-o normală și de bun-simț atunci când am stat cu lunile în stradă, împotriva abuzurilor PSD.

Ceea ce la început părea un simplu derapaj, prin aducerea pesedistului mascat Chirica în PNL, se dovedește a fi astăzi un veritabil simptom de cleptomanie electorală. Rând pe rând pesediști feroce își dezbracă straiele vechi și le îmbracă pe cele ale „liberalismului autentic”, chiar dacă până nu demult erau oficial adulatori ai lui Ceaușescu, Dragnea ori Viorica Dăncilă.

Astăzi aflăm că un alt pesedist, care își făcea capital electoral anul trecut aruncând cu noroi în Președintele României, domnul Klaus Iohannis, este numai bun pentru a-i aduce PNL-ului încă un mandat de primar într-un sat uitat de lume. Aș vrea să îi întreb cu toată sinceritatea pe liberalii autentici, oameni de calitate și de caracter: oare țara noastră chiar merită absolut orice compromis moral doar pentru a obține un vot în plus față de concurenții electorali?

Dacă de la PSD nu am avut, nu am și nu voi avea așteptări de moralitate, simt o mare dezamăgire pentru ceea ce fac conducătorii de acum ai PNL-ului care procedează exact ca vânzătorii ambulanți din trenuri atunci când adună de la taraba din haltă toate produsele expirate și apoi ni le vând la suprapreț drept gustări „proaspete și sănătoase”.

Marius BODEA
Candidatul Alianței USR PLUS la Președinția Consiliului Județean Iași
Deputat USR

Comentarii