Minune mare la Politehnica! Salarii plătite la zi! Banul public contează

joi, 16 iunie 2022, 21:08
1 MIN
 Minune mare la Politehnica! Salarii plătite la zi! Banul public contează

După cum v-am informat, lucrurile par a intra în normal din punct de vedere financiar la Politehnica Iaşi. Deşi are în continuare datorii mari, de peste 900 000 de euro, clubul ieşean navighează fără mari turbulenţe. Asta şi pentru că municipalitatea a alocat clubului din Copou aproximativ 1,6 milioane de euro în ultima jumătate a anului trecut şi i-a aprobat circa 2 milioane euro pentru 2022. 

Din ultima sumă amintită au fost deja aspiraţi peste 700 000 de euro, alţi 1,225 milioane de euro urmând a fi cheltuiţi până la finalul anului. Având resurse consistente de finanţare, Poli a plătit la timp salariile pe luna mai. Astfel, toţi angajaţii sunt acum cu drepturile financiare la zi, situaţie care în trecut rar se întâlnea la o grupare care a avut restanţe şi de trei luni faţă de angajaţi.

În ceea ce priveşte latura sportivă, formaţia pregătită de Claudiu Niculescu va disputa mâine dimineaţă, la Miroslava, primul dintre cele trei jocuri în familie prevăzute a avea loc până la finalul săptămânii viitoare. Reamintim, Poli testează numeroşi jucători, seniori şi juniori, partidele de verificare urmând a contura lotul care va pleca pe 27 iunie în primul cantonament al verii, de la Piatra Neamţ. 

Comentarii