Comunicat de presă

Moldova Center – Sistem inovator de plată a parcării

joi, 30 martie 2023, 06:00
2 MIN

Pentru confortul șoferilor și pentru fluidizarea traficului din parcarea Moldova Center, este bine să știți că plata parcării se poate face mai rapid, chiar din mașină, înainte de bariera de la ieșirea din parcare, unde este amplasat un terminal POS (aparat de plată cu cardul bancar).

Se poate astfel câștiga timp prețios pentru a ajunge mai repede acasă sau către alte destinații din oraș! E simplu! Intri în parcare, faci toate cumpărăturile de care ai nevoie și mergi direct la mașină. Te oprești la bariera de la ieșirea din parcare, scanezi tichetul și plătești cu cardul la POS. Ușor și comod pentru oricine, chiar fără a fi nevoie să te mai dai jos din mașină!

De asemenea, pentru a putea ușura accesul în parcarea Moldova Center și a fluidiza traficul, începând de la 1 Martie ai acces GRATUIT în parcare timp de 5 minute din momentul intrării și 5 minute după efectuarea plății.

Așadar, la Moldova Center sunt în desfășurare acțiuni menite să facă experiențele de cumpărături cât mai plăcute, iar acest sistem este printre primele implementate în zonă, oferind un avantaj în ce privește economisirea timpului.

La parterul clădirii de birouri găsești soluții pentru toate nevoile tale:

✅ shopping pentru tine și familia ta;

✅ cumpărături alimentare zilnice;

✅ cadouri și idei pentru momentele speciale din viața ta;

✅ spații comerciale pentru afacerea ta;

✅ locuri de parcare pentru mașini și biciclete;

✅ stații de încărcare rapidă pentru vehicule electrice.

Nu uita de magazinele preferate, în care poți face cumpărăturile cu care te-ai obișnuit:

  • Bijuterii: Sevda, cu tradiție în metale nobile, simple sau cu diamante și alte pietre prețioase și semiprețioase; Fest, cu bijuterii din argint, atent meșteșugite;
  • Modă și încălțăminte de sezon: Sofiaman – pijamale și haine de casă; Lorenzo – încălțăminte pentru femei și bărbați;
  • Servicii multiple: banca BCR, laborator foto și centru de copiere Fuji Film, casa de schimb valutar Casa Mara, magazinul Plafaria, preluări anunțuri – Evenimentul, ștampile și personalizări diverse – Trodat, accesorii gsm – GSM Rapid, Cosmetice, produse de înfrumusețare și de îngrijire – Thetamed.
  • Agenție de turism: Karpaten Turism;
  • Servicii furnizare energie și gaz: Electrica Furnizare;
  • Alimentație publică și restaurante: Shop&Go Mega Image, Simigeria PETRU.

Spor la cumpărături!

 

Comentarii