Nu e prea blândă pedeapsa pentru astfel de grozăvii?

Monstrul care a violat fetiţa de grădiniţă, apoi i-a smuls cerceii: 7 ani de închisoare

sâmbătă, 16 martie 2019, 02:50
1 MIN
 Monstrul care a violat fetiţa de grădiniţă, apoi i-a smuls cerceii: 7 ani de închisoare

Bijuteriile le-a luat în timp ce unii trecători se sesizaseră de agresiune şi veneau spre el, agresorul rupând-o apoi la fugă. La cei 7 ani s-au mai adăugat alţi 3, dintr-o pedeapsă anterioară, cu suspendare.

Un bărbat din comuna ieşeană Ion Neculce a fost condamnat la aproape 10 ani de închisoare după ce a fost găsit vinovat de viol şi tâlhărie. La pedeapsa stabilită de judecători a fost adăugată şi o perioadă de 1.000 de zile (aproape 3 ani) dintr-o pedeapsă anterioară, care îi fusese suspendată individului. Daniel Luca ar fi comis agresiunea sexuală în octombrie anul trecut, atunci când a ademenit o fetiţă de 6 ani într-o casă dărăpănată, după care ar fi ameninţat-o şi obligat-o să se dezbrace. Acolo, Daniel Luca a obligat copila să întreţină raporturi sexuale cu el.

Doi localnici l-au observat pe individ cu pantalonii în vine, şi au cerut ajutorul poliţiştilor. Sătenii au încercat să-l imobilizeze pe Luca, însă acesta a fugit, fiind însă prins, după câteva ore, de către oamenii legii. Fetiţa a fost găsită plină de sânge în zona intimă şi a fost transportată la spital, unde a primit îngrijiri medicale. Ieşeanul a fost condamnat şi pentru tâlhărie, deoarece, înainte de a fugi, a smuls cerceii din urechile fetiţei. 

Publicitate și alte recomandări video

Comentarii