Multe și mărunte: Iencsi, nou antrenor la Rapid

luni, 10 august 2020, 23:43
3 MIN
 Multe și mărunte: Iencsi, nou antrenor la Rapid

 

Rapid anunţă despărţirea de alţi trei jucători ce au evoluat în alb-vişiniu în sezonul 2019/2020, fundaşii Alex Iacob şi Facundo Mallo, precum şi de atacantul Brighton Labeau, după plecările lui Geani Creţu şi Mihai Popa, fotbalişti ale căror împrumuturi s-au încheiat.Conform finanţatorului Victor Angelescu, noul antrenor al echipei este Adrian Iencsi. În vârstă 45 de ani, îl va înlocui la Rapid pe Dan Alexa, după ce echipa giuleşteană a ratat promovarea în prima ligă.

Ploaia contaminează tenisul

Ambele turnee care se dispută în aceste zile în circuitul WTA sunt afectate de ploaie deşi unul este susţinut în SUA (Lexington, Kentucky) şi celălalt la Praga. În capitala Cehiei, meciul din turul decisiv de calificare dintre Gabriela Ruse şi germana Tamara Korpatsch s-a întrerupt în finalul primului set, când Gabriela servea pentru 6-4.Pe tabloul de dublu, printre meciurile amânate se afla şi cel de dublu între echipele Simona Halep / Barbora Strycova (România/Cehia) şi Veronika Kudermetova / Anastasia Pavliucenkova. De asemenea, ucraineanca Daiana Iastremska (25WTA) adversara Irinei Begu din turul I, s-a retras din turneu. Irina (82) a fost reprogramată cu o altă jucătoare redutabilă, letona Anastassija Sevastova (45). La Lexington, înainte de ploaie, Gabriela Talabă (227) a fost eliminată de americanca Kristie Ahn (96), scor 6-7, 6-2, 5-7.

 

Chindia, aproape de menţinere

Formaţia Chindia Târgovişte a învins, duminică seară, la Ploieşti, cu scorul de 2-0 (1-0), echipa CS Mioveni, în prima manşă a barajului de menţinere / promovare în Liga 1. Golurile au fost marcate de Bic (’14) şi Ivancic (’74). Returul este programat miercuri, 12 august, la Mioveni, începând cu ora 18.30.

UTA transferă la greu

Fundaşul brazilian Erico da Silva şi atacantul Vlad Morar au semnat contracte cu nou-promovata în Liga I UTA Arad, informează site-ul oficial al clubului arădean. Erico Constantino da Silva (31 de ani) afăcut junioratul la Botafog. În 2012 a avut prima experienţă în România, când a jucat pentru Universitatea Cluj, apoi a trecut la Pandurii Târgu Jiu, pe care a reprezentat-o inclusiv în Europa League. A mai bifat o experienţă la Beitar Ierusalim (Israel), după care a petrecut două sezoane la Astra Giurgiu, şi aici având experienţe în Europa League. Sezonul trecut a jucat pentru Sabail FK, din Azerbaidjan.Vlad Morar (27 de ani) a încheiat junioratul la Universitatea Cluj, pentru care a şi debutat la seniori în Liga I. A mai jucat la Petrolul Ploieşti, Beitar Ierusalim (Israel), Rapid Bucureşti, ASA Târgu Mureş, Viitorul Constanţa, Panetolikos (Grecia) şi FC Voluntari. UTA i-a mai transferat pe Neluţ Roşu şi Ioan Hora, care au evoluat ultima dată la Gaz Metan Mediaş.

A dat virusul în Atletico

Atletico Madrid a anunţat că doi dintre componenţii delegaţiei pentru sferturile de finală ale Ligii Campionilor, care vor fi găzduite de Lisabona, au fost testaţi pozitiv cu coronavirus.Aceştia sunt argentinianul Angel Correa, 25 de ani, şi croatul Sime Vrsaljko, 28 de ani, Conducătorii clubului madrilen au decis ca să fi din nou testaţi jucătorii şi staff-ul, duminică, iar rezultatele au fost toate negative.Pentru meciul cu Leipzig, care se va disputa conform programării, joi, de la ora 22.00, antrenorul Diego Simeone a convocat 25 de jucători, dintre care patru de la academia clubului.

 

Comentarii