Nepotul care și-a violat și ucis mătuşa după Revelion, la bară. A început procesul grozăviei din Dallas

vineri, 25 septembrie 2020, 01:56
1 MIN
 Nepotul care și-a violat și ucis mătuşa după Revelion, la bară. A început procesul grozăviei din Dallas

Tribunalul Iaşi a judecat ieri primul termen în dosarul crimei de la începutul acestui an din cartierul Dallas. Narcis Sîn, un bărbat din municipiu, este judecat pentru omor şi viol în acest caz, el fiind în stare de arest preventiv. Ieri, judecătorii au amânat procesul pentru data de 23 octombrie.

Crima din Dallas a avut loc pe 3 ianuarie, victimă fiind Rodica Onofrei, o femeie de 59 de ani, ce era mătuşa lui Sîn. În acea zi, cei doi, alături de Laurenţiu S., au consumat alcool la un bar din Dallas. Ar fi încercat ulterior să întreţină raporturi sexuale cu femeia, însă aceasta a refuzat. Sîn, nepotul ei, a fost însă cel care ar fi violat-o singur şi, ulterior, lovit-o puternic.

Trupul femeii a fost abandonat pe câmp, fiind găsit de un trecător. Ancheta a fost una complicată în primele zile, sute de persoane fiind audiate pentru a fi descoperit făptaşul. Nici identitatea victimei nu a fost aflată din prima, fiind descoperită de anchetatori după ce suspecţii au fost ridicaţi. Un alt doilea bărbat suspectat s-a dovedit a fi nevinovat, acuzaţiile împotriva sa fiind retrase odată cu trimiterea în judecată.

Comentarii