Noile site-uri de sezon: eBei şi Porc Hub

marți, 14 noiembrie 2017, 09:45
3 MIN

* Am scris recent despre braşoveanul atacat de un urs şi despre alţi români la fel de atacaţi, dar mai puţin mediatizaţi; se pare că urşii au citit şi au recidivat, atacând din nou. În paralel, se pare că şi oamenii au citit şi au pornit o ofensivă fără precedent: cete de români înfometaţi şi, mai ales, înspăimântaţi de "revoluţia fiscală", au intrat în păduri cu furci, bărdiţe sau coase şi au dat iama în bieţii urşi! Unul dintre ei declară: "Cine a scris la ziar despre urşii cruzi n-a avut dreptate, al meu s-a nimerit copt!".

* Am scris şi despre entuziaştii specialişti IT din judeţul Vaslui care au creat un site cu înjurături pentru diverse ocazii şi emoticoane care ameninţă cu toporul; în urmă cu două zile, ei au atras atenţia cu un nou site, "eBei", fără legătură cu mai cunoscutul eBay! "Pe eBay se vând de toate, dar eBei e site de nişă, doar cu produse tematice, iar clienţii pot alege soiul şi cantitatea", spune specialistul Benone Bidonaş, care mai dă o veste bună: "Sărbătorile se apropie, aşadar lucrăm la încă un site, "Porc Hub", doar cu porcării.

* Sărbătorile se apropie, după cum zicea domnul de mai sus, însă miercuri începe Postul Crăciunului, însoţit de un puhoi de alte noi veşti bune: o firmă din Teleorman a lansat produsele de post care nu conţin nici măcar un strop din chimicalele folosite la preparatele din carne! E o premieră în domeniu: până acum, atât produsele de post ale firmei respective, cât şi cele din carne, erau fabricate din exact aceleaşi elemente chimice (unele, necunoscute), puse în altă ordine.

* Aceeaşi firmă se preocupă încă de pe acum şi de ieşirea din post, aşadar a pregătit pentru români o bogată gamă de băuturi nealcoolice cu specific de Crăciun: pe lângă mai vechile sucuri cu pulpă de fructe, vor fi disponibile şi sucurile cu spată de fructe, cu piept sau ceafă de fructe, sucurile cu vrăbioară, muşchiuleţ sau antricot de fructe, cele cu buturele şi coaste de fructe, precum şi sucurile cu aripioare picante de fructe!

* Terminăm cu o veste mai proastă, care face şi ea parte din realitate: un sătean din Vaslui şi-a pocnit fiul cu o găină ţinută de gât, apoi cu toporul părintesc, după ce l-a auzit comandând prin telefon nişte produse de la o firmă de teleshopping. Mai exact, l-a auzit zicând "Pastile pentru prostată, pentru tatăl meu!" şi s-a enervat: "Adică mă face pe mine prost, tatăl lui, care l-am crescut şi i-am dat alocaţia în fiecare lună, la bufet, să-mi plătesc datoriile?", a strigat tatăl, furios.

Comentarii