O asociație de proprietari din centrul Iașului vrea să închidă biroul Raiffeisen austriac și Mega Image-ul belgiano-olandez de la parter

vineri, 09 decembrie 2022, 11:24
1 MIN
 O asociație de proprietari din centrul Iașului vrea să închidă biroul Raiffeisen austriac și Mega Image-ul belgiano-olandez de la parter

Președintele Asociației de Proprietari Ștefan cel Mare și Sfânt, Pavel Pantea, este hotărât să răspundă refuzului Austriei de a primi România în Schengen.

El cere închiderea unităților comerciale austrice și olandeze care sunt la parterul blocului din centrul Iașului. Ar fi vorba de  biroul Raiffeisen austriac și Mega Image-ul belgiano-olandez de la parter. 

”Luăm atitudine! 
Tot de la noi cei de jos vor veni schimbările. 
Sa ia această măsură toate asociatiile de proprietari si am DESFIINTAT corporațiile globalistilor IMEDIAT.


Nu pot spune ca sunt disperat ca nu am întrat în Schengen, pentru ca nu vor veni adevaratii investitori la noi niciodată, adica cei care vor construi fabrici, vor angaja mii de romani si vor reinvesti profitul tot aici, dar sa se opună Olanda și Austria, tarile care au cele mai multe afaceri în România facilitate de stat si proprietati cumpărate de POMANĂ, nu putem accepta!”, a scris Pavel Pantea pe Facebook.

Îndemnul lui Pavel Pantea a fost imediat comentat în mediul online. Majoritatea l-au felicitat, iar alții s-au luat la harță între ei. Unii doresc generalizarea unor astfel de acțiuni, în timp ce alții spun că măsura nu ar face decât să se piardă joburi pentru angajați.

Comentarii