O gravidă acostată de maşină pe marginea străzii a pierdut sarcina

marți, 10 iulie 2018, 01:49
1 MIN
 O gravidă acostată de maşină pe marginea străzii a pierdut sarcina

Accidentele rutiere au început să se înmulţească pe raza judeţului Iaşi, tot mai multe persoane ajungând la spital după ce au fost victime în trafic.

Zilele acestea, două femei şi un bărbat s-au prezentat la Unitatea de Primire Urgenţe (UPU) a Spitalului „Sfântul Spiridon” din cauză că au fost implicate în diferite accidente rutiere. O femeie de 44 de ani, din Vaslui, a rămas încarcerată în maşină şi a fost nevoie de intervenţie medicală pentru a fi salvată.

Aceasta îşi pierduse cunoştinţa şi avea traumatisme la nivelul capului şi a feţei, precum şi un hematom şi o contuzie toraco-abdominală, fiind necesară trimiterea sa către Spitalul de Neurochirurgie. Cea de-a doua femeie implicată într-un accident avea 25 de ani, era din comuna Şipote, şi era însărcinată în cinci luni.

Aceasta a fost acostată de o maşină, iar lovitura a dus la pierderea sarcinii şi la producerea a mai multe traumatisme, printre care unul cranio-cerebral, unul toraco-abdo­minal şi unul la nivelul şoldului drept.

Tânăra a fost văzută atât de medicii de la Neurochirurgie, cât şi de cei de la Ginecologie. Şi un bărbat de 35 de ani, din comuna Răducăneni, a fost lovit tot de un autoturism, iar în urma observaţiilor s-a constatat că acesta are un traumatism cranio-cerebral, o contuzie toraco-abdo­minală şi o alta la nivelul coapsei drepte.

Toate cele trei persoane vor rămâne internate în spital, pentru a primi îngrijirea necesară vindecării.

Comentarii