Patru absenţi la Vatra Dornei

miercuri, 01 septembrie 2021, 01:43
2 MIN
 Patru absenţi la Vatra Dornei

 

Trei accidentaţi şi un selecţionat nu au făcut deplasarea în minicantonamentul Politehnicii

Politehnica Iaşi are, începând de ieri, cartierul general la Vatra Dornei. După un antrenament, derulat în cursul dimineţii, formaţia pregătită de Costel Enache a plecat spre nordul Moldovei, unde va sta până sâmbătă, la prânz. Miercuri, joi şi vineri, Poli va susţine câte două antrenamente, pe terenul din localitate.

Din delegaţia care a făcut deplasarea lipsesc patru jucători, trei din motive medicale. Marian Stoenac şi Ioan Pop sunt accidentaţi serios, iar Andrei Istrate a răcit puternic. Cel de-al patrulea absent este Francisc Cristea, selecţionat la lotul naţional al României under 20. Absenţele ultimilor doi jucători amintiţi, singurii din lot care acoperă postul de fotbalist născut în 2001 pe care o echipă din Liga a II-a trebuie să conteze 90 de minute, îi dă bătăi de cap lui Enache. Asta mai ales că Fr. Cristea va lipsi sigur la următoarea partidă de campionat, fiind suspendat, după ce a reuşit „performanţa” de a încasa patru cartonaşe galbene în primele cinci etape..Trebuie precizat că multe dintre avertismente au fost încasate aiurea, fotbalistul fiind chiar amendat pentru aceasta.

În tabăra ieşeană mai sunt şi alţi jucători care au avut sau au probleme de natură medicală, însă aceştia au mers la munte. Cristi Puşcaş a revenit după ce o accidentare l-a scos din echipă în ultimele două dispute oficiale, Okan şi Ştefan Cană s-au resimţit după partida de joi, de la Timişoara, din etapa a V-a a Ligii a II-a, însă se speră că vor putea lucra normal, în timp ce Jean Deretti, care a suferit o fractură de maxilar în runda a IV-a, în disputa cu Universitatea Cluj, a început recuperarea.

Reamintim, divizia a doua de fotbal din România este întreruptă în această săptămână, Politehnica urmând să dispute săptămâna viitoare două partide oficiale. În jurul datei de 8 septembrie, Iaşul va juca la Huşi, cu Huşana (Liga a III-a), în Cupa României, iar în preajma lui 11 septembrie se va confrunta acasă, în campionat, cu FC Buzău.

 

 

 

Comentarii