Ploaia de dimineaţă în combinaţie cu viteza excesivă a provocat două accidente grave pe şoselele din judeţ

Unul a avut loc la Cârlig - depăşire imprudentă, altul la Trei Iazuri - derapaj în curbă.

joi, 15 noiembrie 2018, 02:50
1 MIN

Ploaia de ieri-dimineaţă a făcut drumurile alunecoase pentru şoferi, iar câţiva chiar au ajuns la spital în urma unor accidente rutiere.

Unul dintre accidente a avut loc drumul naţional spre Sculeni, care trece şi pe lângă localitatea Cârlig. Şoferul unei Skoda ar fi încercat o depăşire riscantă şi, derapând uşor pe carosabilul umed, a lovit frontal un Ford care circula pe sensul opus. Şoferul din Skoda a fost scos din autoturism de către pompierii de la Descarcerare, apoi transportat la spital pentru a primi îngrijiri medicale. „Accidentul a avut loc în jurul orei 7.50, în zona localităţii Cârlig, şi au fost implicate două autoturisme. Cei doi şoferi au fost testaţi cu alcooltestul, iar rezultatele au fost negative. A fost deschis un dosar penal pentru infracţiunea de vătămare corporală din culpă“, au precizat reprezentanţii Poliţiei Iaşi.

Un alt accident rutier a avut loc după numai o oră, tot ieri-dimineaţă, în zona Trei Iazuri, pe drumul naţional spre Roman. Şoferul unui autoturism Hyundai a intrat pe contrasens într-o curbă, lovind un camion de mare tonaj şi rămânând, apoi încarcerat. Timp de două ore, traficul din zonă a fost suspendat din cauza camionului care a derapat şi s-a oprit transversal pe şoseaua cu patru benzi.

 

 

Comentarii