PĂTRĂŢELUL ROŞU CU TRICOLOR

Politicienii români n-au păcălit de 1 Aprilie, pe motiv că erau în timpul liber, nu la serviciu!

marți, 05 aprilie 2022, 08:03
2 MIN
 Politicienii români n-au păcălit de 1 Aprilie, pe motiv că erau în timpul liber, nu la serviciu!

* Şi păcălitul dă dependenţă: mulţi dintre cei care au început să păcălească vineri, pe 1 Aprilie, au continuat şi în zilele următoare; specialiştii spun că, în cazul de faţă, se poate vorbi despre un păcălit "de dres", la modul că, după o seară de păcălit intensiv, dimineaţa te doare capul dacă nu tragi două-trei păcăleli mici, pe stomacul gol. Avem noi informaţii despre diverse păcăleli din week-end:

* Deşi ne aflăm în Postul Mare, nenumărate localuri din ţară au organizat evenimente speciale dedicate Zilei Păcălelii, care au atras mii de români dornici de petrecere. Cu acest prilej, barmanii au turnat apă în vin şi spirt în vodcă şi au vândut bere la pet pe post de bere artizanală scumpă, iar bucătarii au gătit preparate gustoase din resturile adunate în ultima săptămână, pe care le-au condimentat, să nu se mai simtă mirosul.

* Politicienii români s-au abţinut să păcălească în ultimul sfârşit de săptămână; unul dintre ei ne lămureşte: "Am promis soţiei mele că vacanţele şi zilele libere mi le voi petrece împreună cu familia, în linişte, fără să-mi mai iau de lucru acasă. Serviciul e serviciu, familia e familie, trebuie să existe o limită foarte bine definită. Nu amestec păcălelile, care ţin de munca mea, cu viaţa personală!".

* Criza provocată de războiul din Ucraina a făcut ca mulţi români să nu-şi mai poată permite să tragă păcăleli de calitate, ca în anii precedenţi, din cauza scăderii nivelului de trai: unii dintre aceştia au apelat la păcăleli vechi, second-hand, deja cunoscute de toată lumea, sau la păcăleli chinezeşti ieftine, de unică folosinţă, care se rup sau se scămoşează la prima folosire. Alţii au apelat la metode tradiţionale, cum ar fi Aurel Sâmbure, care nu şi-a mai păcălit cunoscuţii cu gândaci din cauciuc, ci a utilizat doar produse bio, naturale.

* Duminică seara, pe la 20.00, domnul Marian Glugă şi-a păcălit nevasta, pe Cecilia, spunându-i că iese să ducă punga cu gunoi la tomberon; el nu ştia că soţia, Cecilia, îl păcălise pe la 19.45, când i-a luat din buzunarul treningului cei 25 de lei. Marian şi-a mai păcălit o dată nevasta, pe Cecilia, când s-a întors acasă la 22.15, explicându-i că a fost coadă la tomberon (fata de la bar îi dăduse pe caiet); şi Cecilia l-a mai păcălit o dată, când s-a prefăcut că vrea să-i dea în cap cu bibeloul din mâna stângă, dar l-a pocnit cu vaza din mâna dreaptă.

Comentarii