Primăria a început plombările de primăvară

Remediem. Aveţi încredere!“, spune primarul Mihai Chirica, pe Facebook

marți, 19 februarie 2019, 02:50
2 MIN
 Primăria a început plombările de primăvară

Primăria a început ieri să plombeze mai multe străzi din municipiu grav afectate după sezonul rece. Potrivit unui anunţ al municipalităţii, lucrătorii Citadin au intervenit cu reparaţii cu asfalt pe aleea Tudor Neculai, aleea de legătură dintre şoseaua Arcu şi str. Străpungere Silvestru, în zona Ciurchi – Tătăraşi, pe şoseaua Iaşi – Voineşti şi străzile Libertăţii şi Clopotari. 

În acelaşi timp, pe str. Viticultori s-a intervenit cu material concasat. Recent, „Ziarul de Iaşi“ a scris despre numeroasele gropi apărute pe mai multe artere de circulaţie din oraş. „Ca în fiecare an, fenomenul de îngheţ-dezgheţ duce la apariţia gropilor, ceea ce creează disconfort şi pentru mine, aşa cum creează pentru fiecare participant la trafic. Această chestiune mă preocupă, iar problemele vor fi remediate definitiv atunci când condiţiile meteorologice o vor permite. Aveţi încredere!“, a fost mesajul adresat, acum câteva zile, de primarul Mihai Chirica, „urmăritorilor“ lui de pe pagina oficială de Facebook a edilului.

Postarea primarului a stârnit mai mul­te reacţii din partea ieşenilor, iar destule dintre acestea au avut o conotaţie negativă. „Ca în fiecare an, lucrările şi reparaţiile de proastă calitate fac ca gropile să reapară, chiar şi mai mari, până când o întreagă stradă devine un petec uriaş. Problemele nu se vor rezolva definitiv, se va efectua doar clasica cârpeală anuală de proastă calitate şi costisitoare, în locul folosirii unor utilaje profesioniste, care se refacă întreaga stradă“, a fost reacţia unui ieşean. „Iar peticim asfaltul? La câte denivelări sunt pe carosabil, dacă iau o gumă în gură, se mestecă singură“, a spus un alt comentator. 

 

 

Publicitate și alte recomandări video

Comentarii