Problemele nu mai contenesc la Poli

marți, 12 octombrie 2021, 01:43
2 MIN
 Problemele nu mai contenesc la Poli

Serediuc a reintrat pe lista jucătorilor cu probleme medicale. Una caldă, alta rece la juniori.

Politehnica Iaşi a efectuat ieri prima şedinţă de pregătire a săptămânii, după ce antrenorul Costel Enache condusese antrenamente şi sâmbătă, şi duminică. Din nefericire pentru ieşeni, pauza din Liga a II-a de la finalul săptămânii trecute nu a ajutat prea mult. Astfel, Poli continuă să aibă probleme serioase de efectiv. La partida de joi, de la Miercurea Ciuc, cu echipa locală Csikszereda, din etapa a X-a, Enache nu va putea conta pe Ovidiu Mihalache, Ioan Pop şi Tiberiu Serediuc, în timp ce prezenţele lui Jean Deretti şi Brayhan Torres sunt incerte. Mihalache se simte în continuare rău, Pop e în recuperare după o fractură, iar problemele musculare ale lui Serediuc, care a forţat reintrarea în disputa cu Metaloglobus, din runda trecută, au reapărut. În ceea ce-i priveşte pe Deretti şi Torres, aceştia au început să lucreze aproape de intensitatea normală, însă perioada de absenţă, mai lungă, i-a scos de ritm.

Poli are dificultăţi de efectiv nu numai din cauze medicale. Andrei Istrate, care lucrează de săptămâna trecută la lotul naţional sub 20 de ani, va absenta sigur, el neavând cum să se întoarcă în timp util la echipă. Probleme sunt şi cu Ionuţ Pelivan, care este la lotul naţional sub 18 ani. Acesta are însă şanse de a ajunge direct la Miercurea Ciuc pentru a fi măcar rezervă la disputa cu echipa harghiteană care va începe la ora 17:30.

În altă ordine de idei, echipele de juniori ale Politehnicii au avut evoluţii total contrastante în etapa a VIII-a a Ligii Elitelor, în care au jucat acasă. La juniori sub 19 ani, Iaşul a trecut la scor, 7-1, de lanterna clasamentului, Sport Team Bucureşti. Graţie golaverajului, Poli a urcat pe locul VI al clasamentului Seriei Est, care conţine 12 echipe, fiind în fruntea unui grup de patru formaţii cu zece puncte. La juniori sub 17 ani, Iaşul a suferit un nou eşec umilitor, 2-8 cu Sport Team şi, cu şase puncte, a ajuns pe penultimul loc al clasamentului Seriei Est, linia apărării fiind incredibilă, cu 43 de goluri primite! Echipa de juniori sub 16 ani a stat săptămâna trecută. La această categorie de vârstă, unde sunt patru serii, doar “lanterna”, Alma Sibiu spală puţin din ruşinea Iaşului, Poli şi Liceul cu Program Sportiv ieşean, care au trei puncte, fiind deasupra grupării sibiene.

Comentarii