Resturile unei rachete lansate asupra Ucrainei au căzut pe teritoriul Republicii Moldova

sâmbătă, 14 ianuarie 2023, 18:30
1 MIN
 Resturile unei rachete lansate asupra Ucrainei au căzut pe teritoriul Republicii Moldova

Bucăţi dintr-o rachetă rusească lansată sâmbătă asupra Ucrainei au fost descoperite pe teritoriul Republicii Moldova de o patrulă a poliţiei de frontieră, informează Ministerul de Interne de la Chişinău. 

„Urmare a bombardamentelor masive ale Rusiei asupra Ucrainei, o patrulă a poliţiei de frontieră a descoperit, în această după-amiază, în zona sectorului de frontieră Larga (raionul Briceni), resturile unei rachete, provenită din atacurile aeriene ale Rusiei asupra Ucrainei”, anunţă Ministerul moldovean de Interne, într-un comunicat. Conform sursei citate, din cauza bombardamentelor asupra Ucrainei, Inspectoratul General al Poliţiei de Frontieră din Republica Moldova a pus în aplicare planul de contingenţă şi a sporit numărul patrulelor de poliţie pe zona de frontieră cu Ucraina, cu observarea spaţiului aerian şi a fâşiei verzi de frontieră cu Ucraina.

„Odată descoperite resturile presupusei rachete, imediat s-a luat măsura protejării zonei şi a fost anunţat serviciul de urgenţă 112, precum şi echipele Bombteh ale IGP. De asemenea, a fost anunţată şi procuratura raionului Briceni. IGSU şi Poliţia de Frontieră asigură perimetrul şi pregătesc asistenţa pentru echipele de investigare şi verificare ale Bombteh IGP şi ale procuraturii”, se precizează în comunicat.

Cititi materialul integral pe hotnews.ro

 

 

Comentarii