Revoluţia continuă la Dinamo

marți, 22 ianuarie 2019, 02:43
3 MIN
 Revoluţia continuă la Dinamo

 

Mulţi vin, mulţi pleacă în echipa lui Mircea Rednic. Pariorul Voduţ, dat afară de la Viitorul

* FC Dinamo a anunţat, ieri, despărţirea de trei jucători, atacantul Mircea Axente, care era legitimat la gruparea bucureşteană din 2018 şi mijlocaşul croat Tomislav Gomelt. Clubul şi Axente au convenit pe cale amiabilă încetarea raporturilor contractuale. Transferat la Dinamo în vara anului trecut, Mircea Axente a marcat pentru echipa bucureşteană un singur gol în zece meciuri disputate în acest sezon competiţional, toate în Liga I. În privinţa lui Gomelt, el se va transfera definitiv la formaţia italiană FC Crotone, locul 19 în Serie B, Transferat la Dinamo în luna iulie a anului trecut, Tomislav Gomelt (24 de ani)a jucat 13 meciuri în tricoul alb-roşu, în acest sezon competiţional, 12 în campionat şi unul în Cupa României, fără a marca vreun gol. El a mai jucat în cariera de profesionist la Espanyol B, Antwerp, Bari, CFR Cluj, Rijeka, şi Lorca. A început fotbalul la Academia celor de la NK Zagreb şi a terminat junioratul la Tottenham. În fine, cel mai important dintre ei este portughezul Diogo Salomao. Conducerea grupării bucureştene urmează să se înţeleagă cu unul dintre cele două cluburi interesate de el, a anunţat Mircea Rednic într-o conferinţă de presă susţinută în Antalya, precizând că intenţionează să aducă alţi patru jucători.

* FC Viitorul a anunţat, ieri că i-a suspendat contractul lui Mihai Voduţ, după ce în presă a apărut că fotbalistul ar fi pariat pe câteva meciuri, între care şi unul al grupării constănţene. Dacă se va demonstra că informaţiile publicate sunt adevărate, lui Voduţ i se va rezilia contractul. Gruparea constănţeană precizează că interzice în totalitate, prin regulament, jocurile de pariuri, iar toţi jucătorii clubului s-au obligat în mod ferm să respecte regulamentele federaţiei, inclusiv cele care interzic participarea acestora la jocuri de pariuri. . Cancan.ro a notat, duminică seară, că Mihai Voduţ ar fi pariat prin intermediul iubitei sale pe câteva meciuri, între care şi unul al echipei FC Viitorul, cu Astra Giurgiu, anul trecut.

În altă ordine de idei, FC Viitorul l-a legitimat pe jucătorul Andreas Calcan, ultima dată component al echipei olandeze Almere City. Calcan a semnat un conctract pe doi ani şi jumătate. Noul jucător al Viitorului se află deja în cantonamentul echipei, la Belek. În vârstă de 24 de ani, Andreas Calcan a mai evoluat în carieră pentru Universitatea Cluj, Willem II Tilburg şi Dordrecht.

* FC Botoşani se pregăteşte să facă un nou transfer important. Valeriu Iftime a declarat că discută, în această perioadă, împrumutul unui atacant de top din Argentina. Din afirmaţiile patronului, fotbalistul are dublă cetăţenie, argentiniană şi italiană, şi vine de la un club de top.”Aşteptăm un vârf din Argentina, de la o echipă de top de la ei. Un fotbalist cu dublă cetăţenie, argentiniană şi italiană. Vrea să vină în România cu un contract mai special. La început e un împrumut, iar apoi îl putem cumpăra cu clauză. Încerc un contract asemănător cu cel al lui Fabbrini şi Ongenda”, a declarat Iftime pentru ProSport.

 

Publicitate și alte recomandări video

Comentarii