Și-a ars geaca și adidașii după un jaf armat la o cafenea. Unde și-a ascuns pistolul?

miercuri, 26 ianuarie 2022, 21:40
1 MIN
 Și-a ars geaca și adidașii după un jaf armat la o cafenea. Unde și-a ascuns pistolul?

Elisei Boca, tânărul de 21 de ani din Cajvana care a comis jaful cu mână armată la o cafenea din Iaslovăț, a fost reținut pentru 24 de ore și este cercetat pentru comiterea a trei infracțiuni. Jaful de care este acuzat a avut loc în seara zilei de luni, în jurul orei 20.30. Înarmat cu pistolul cu bile, cu gluga pe cap și cu masca pe figură, Elisei Boca a intrat într-o cafenea din Iaslovăț. A amenințat-o pe gestionară, care a deschis casa, de unde autorul jafului a luat o parte din încasări.

Pe parcursul cercetărilor, acesta a recunoscut fapta comisă și le-a povestit polițiștilor cu lux de amănunte cum a procedat. Elisei Roberto Boca a încercat să ascundă probele care îl incriminau. Astfel, geaca pe care o avea în momentul comiterii faptei, dar și perechea de pantofi sport cu care era încălțat au fost duse în grădina casei și incendiate. Pistolul cu bile pe care l-a folosit pentru a o amenința pe gestionară a fost ascuns în locuința tatălui său.

Mai trebuie spus că în momentul în care i-a văzut pe polițiști la ușa sa, tânărul s-a urcat într-un autoturism marca Mercedes A Class și a încercat să fugă. A fost blocat de polițiști, care l-au încătușat și l-au dus la audieri. Cu ocazia percheziției pe care polițiștii au efectuat-o în cursul zilei de marți, s-a găsit și o parte din suma pe care Elisei Boca a furat-o din casă. Din cei 1.386 de lei s-a recuperat mai bine de jumătate din sumă, respectiv 764 de lei.

Aflați amănunte de pe monitorulsv.ro.

Comentarii