Şi-a bătut iubita pentru că nu închisese uşa apartamentului în care avea bani

Un ieşean şi-a bătut măr iubita de teamă să nu rămână fără bani. Ieşirea de furie a acestuia a avut ca urmare emiterea unui ordin de protecţie.

luni, 21 martie 2022, 02:50
1 MIN
 Şi-a bătut iubita pentru că nu închisese uşa apartamentului în care avea bani

Incidentul a avut loc la începutul acestei luni. Întors acasă, O.P. a găsit uşa apartamentului din Grădinari întredeschisă, iubita sa nefiind nicăieri. Ştiind că are în casă sume importante de bani, bărbatul s-a speriat că ar fi putut rămâne fără ei.

 Deşi nu se întâmplase de fapt nimic, atunci când femeia s-a întors acasă, O.P. a îmbrâncit-o şi a lovit-o cu pumnii, cerându-i socoteală pentru faptul că plecase de acasă fără a încuia uşa. Femeia şi-a sunat fratele, care la rându-i a apelat la poliţie. Aceştia au intervenit pentru a aplana conflictul. În faţa poliţiştilor, O.P. a recunoscut că-şi agresase iubita. Înregistrarea video făcută de poliţişti a reprezentat probă în faţa magistraţilor Judecătoriei.

Aceştia au dispus emiterea unui ordin de protecţie pe o durată de trei luni. În acest interval, O.P. nu va mai avea dreptul să se apropie de iubita sa la mai puţin de 50 de metri şi nici să ia legătura, în orice mod, cu aceasta. Sentinţa a fost atacată cu apel de O.P., Tribunalul urmând să reanalizeze dosarul pe 11 aprilie.

Comentarii