Simpozion național la care pot participa masteranzi și doctoranzi ieșeni

vineri, 28 octombrie 2022, 01:50
1 MIN
 Simpozion național la care pot participa masteranzi și doctoranzi ieșeni

Masteranzii și doctoranzii din Iași au posibilitatea de a participa la un simpozion național care va avea loc la Biblioteca Națională a României, în cadrul Conferinței Naționale a Managerilor Culturali – ediția a IX-a. 

Sunt invitați acei tineri care desfășoară activități de cercetare în domeniile managementului, marketingului și politicilor culturale, din universități din toată țara care au profil umanist, artistic sau economic. Simpozionul la care aceștia au șansa să participe poartă numele de „Culturadata” și va avea loc vineri, 18 noiembrie 2022, de la ora 14.30.

„Masteranzii și doctoranzii interesați să participe sunt invitați să trimită pe adresa comunicare@culturadata.ro, până la data de 11 noiembrie 2022, prezentarea cercetării pe care o desfășoară, vizând domenii precum: strategii manageriale, metode de management, planificare strategică, marketing cultural, comportamentul consumatorului de cultură, etc.”, au transmis organizatorii.

Selecția oficială a lucrărilor va fi realizată de către reprezentanții organizatorilor și va fi anunțată până la data de 14 noiembrie 2022. 

Comentarii