Accident la 6 dimineaţa, ieri, chiar la locul tragediei de marţi

Şoferul dubei pline de muncitori care s-a răsturnat la Sârca, năuc de beat la 6 dimineaţa

Trei persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale după ce maşina s-a răsturnat, ieşind pe contrasens.

vineri, 13 iulie 2018, 01:50
2 MIN

Aveţi grijă cu cine vă urcaţi în maşină! Şapte muncitori care veneau spre Iaşi au trecut printr-un şoc după ce şoferul autoutilitarei în care se aflau, beat fiind, a pierdut controlul volanului şi s-a răsturnat. 

Accidentul a avut loc în jurul orei 6.40, la ieşirea dinspre Bălţaţi către Sârca, ieri-dimineaţă. Şoferul autoutilitarei Volkswagen, un bărbat în vârstă de 37 de ani, din Hârlău, se îndrepta către Iaşi, iar la un moment dat, din cauza vitezei şi a alcoolului, a intrat pe contrasens şi s-a răsturnat în şanţ, spre groaza pasagerilor, care nu purtau centură de siguranţă. Când a fost testat cu alcooltestul, şoferului i-a ieşit o concentraţie de 0,52 mg/l alcool pur în aerul expirat. Cel mai probabil, poliţiştii îi vor suspenda permisul în vederea anulării, în urma dosarului penal pe care l-au deschis pe numele său.

„Poliţiştii au fost sesizaţi cu privire la producerea unui accident cu victime, în afara localităţii Bălţaţi. Şoferul unei autoutilitare a pierdut controlul direcţiei de mers şi s-a răsturnat în afara părţii carosabile, iar în urma accidentului a rezultat rănirea şoferului. În acest caz a fost deschis un dosar penal“, a precizat Anca Vîjiac, din cadrul Poliţiei Iaşi. Trei persoane, doi pasageri şi şoferul, au avut nevoie de îngrijiri medicale. „Accidentul s-a soldat cu trei victime, şoferul şi doi pasageri, dintre care şoferul şi un pasager care se afla în spatele maşinii, pe partea stângă, au fost transportaţi la Compartimentul de Primire Urgenţe (CPU) din Târgu Frumos. Ulterior, cei doi au fost dirijaţi către Unitatea de Primire Urgenţe (UPU) a Spitalului Sfântul Spiridon din Iaşi, pentru continuarea investigaţiilor,“ a menţionat profesorul Diana Cimpoeşu, medic-şef UPU-SMURD. (Andrei DÎSCA, Andreea ANTON)

Comentarii