Tânărul care s-a răsturnat cu un Audi Q5 era beat criţă, nu avea permis şi trebuia să fie în carantină

miercuri, 05 ianuarie 2022, 12:25
1 MIN
 Tânărul care s-a răsturnat cu un Audi Q5 era beat criţă, nu avea permis şi trebuia să fie în carantină

Marţi dimineaţă, la ora 07.00, un tânăr de 23 de ani a condus un autoturism marca Audi Q5 pe DN 2K, pe raza localităţii Iaslovăţ, având direcţia de deplasare dinspre comuna Iaslovăţ către oraşul Milişăuţi. Când a ajuns într-o curbă la stânga a pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare, a rulat în şanţul din partea stângă a drumului având în vedere direcţia sa de deplasare, a rupt un stâlp ce susţinea indicatorul ”depăşirea interzisă” după care s-a răsturnat pe cupolă, blocând sensul de mers spre Milişăuţi. 

În urma impactului a rezultat vătămarea corporală uşoară a tânărului şofer, care a fost transportat cu ambulanţa la Spitalul Municipal Rădăuţi, unde i s-a stabilit diagnosticul : ”TCC uşor, contuzie cu excoriaţii antebraţ drept”. Bărbatul a fost testat la faţa locului, în ambulanţă, cu aparatul alcooltest rezultatul fiind de 0,80 mg/l alcool pur în aerul expirat. Fiind verificat în baza de date, acesta nu figurează ca fiind posesor de permis de conducere.

Autoturismul implicat în evenimentul rutier nu era echipat cu anvelope de iarnă. S-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducere unui vehicul fără a poseda permis de conducere, conducerea unui vehicul sub influenţa băuturilor alcoolice şi vătămare corporală din culpă.

Pentru ca tot ”meniul” să fie complet, tânărul rănit trebuia să fie în această perioadă în carantină, evident primind o amendă şi pentru nerespectarea acesteia.

SURSA: obiectivdesuceava.ro

 

Comentarii