Tânărul lovit marţi seara în Tudor Vladimirescu la traversare a murit a doua zi la spital

vineri, 20 august 2021, 01:50
1 MIN
 Tânărul lovit marţi seara în Tudor Vladimirescu la traversare a murit a doua zi la spital

Tânărul care a fost lovit marţi seara de o maşină pe bulevardul Tudor Vladimirescu a murit la spital în cursul zilei de miercuri, 18 august, la o zi după incidentul nefericit. 

Băiatul în vârstă de 17 ani era din municipiul Iaşi. Tânărul traversa bulevardul neregulamentar, în fugă. Un şofer care conducea un autoturism marca Volkswagen nu a mai reuşit să evite impactul cu persoana care traversa strada printr-un loc nepermis.

Bărbatul care se afla la volanul maşinii se îndrepta spre intersecţia dintre bulevardul Tudor Vladimirescu şi strada Vasile Lupu. După decesul tânărului de 17 ani, încadrarea dosarului penal întocmit în urma incidentului a fost schimbată de către poliţişti ieşeni.

Astfel, în momentul de faţă, sunt efectuate cercetări pentru săvârşirea infracţiunii de ucidere din culpă, şi nu pentru vătămare din culpă. Marţi seara, în urma unui apel la 112, la faţa locului au intervenit mai multe echipaje din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Iaşi, dar şi două echipaje din cadrul Serviciului Judeţean de Ambulanţă Iaşi.

Comentarii