Tren cu călători uitat 29 de ore într-o pădure. Oamenii au sunat la Poliție spunând că au fost luați ostatici

vineri, 13 ianuarie 2023, 08:17
2 MIN
 Tren cu călători uitat 29 de ore într-o pădure. Oamenii au sunat la Poliție spunând că au fost luați ostatici

Mai mulți călători au intrat în panică și au sunat la numărul de urgență 911, după ce trenul în care se aflau nu s-a clintit o zi din loc, aceștia temându-se că sunt țintele unui atac terorist.

Trenul companiei americane Amtrak a plecat din Washington DC, dar a avut o întârziere de peste 29 de ore întrucât ruta sa a fost modificată din cauza unui accident feroviar, relatează ABC News.

După o zi în care trenul a stat pe loc, câțiva călători au crezut că la mijloc este o situație gravă și au început să sune la poliție, de teamă că au fost luați ostatici.

Garnitura feroviară de tip autotren, care include și vagoane-platformă pentru mașini, ar fi trebuit să ajungă la Sanford, în Florida, marți, la ora locală 10:00. După o oprire programată la Lorton, Virginia, efectuată luni, la 17:30, aceasta a rămas, însă, blocată într-o zonă împădurită din regiunea Denmark, în Carolina de Sud, la o oră distanță de capitala acestui stat, Columbia.

După o lungă așteptare, tura personalului de bord s-a încheiat, iar potrivit regulamentului, angajații nu mai aveau dreptul de a opera trenul, astfel că a trebuit așteptată o altă echipă.

Trenul avea o cantitate limitată de alimente, iar unii călători aveau cu ei animale care aveau nevoi fiziologice, relatează Washington Post.

Întârzierea a provocat panică în unele vagoane, iar câțiva călători au sunat la 911.

În urma avalanșei de apeluri de verificare din partea autorităților, conductorul trenului a anunțat prin sistemul audio: "Pentru cei care sunați la poliție, nu vă ținem ostatici. Vă oferim toate informațiile pe care le avem. Vă cerem scuze pentru inconvenient", le-a transmis un angajat oamenilor. Acesta le-a reamintit că nu au voie să deschidă ferestrele vagoanelor pentru a fuma.

Sursa: spotmedia

Comentarii