Un bărbat care şi-a ucis mama a fost călcat de o maşină la Mehedinţi

joi, 21 martie 2024, 14:38
2 MIN
 Un bărbat care şi-a ucis mama a fost călcat de o maşină la Mehedinţi

Un bărbat acuzat de omor, după ce-și omorâse mama a fost călcat de o mașină pe o șosea din Mehedinți.

Din primele informații reiese că în momentul accidentului, bărbatul era întins pe asfalt și că cel mai probabil era sub influența băuturilor alcoolice.

Accidentul rutier a avut loc pe o șosea din satul Plopi, conform antena3.ro.

Șoferul autoturismului a declarat polițiștilor că nu l-a putut vedea pe bărbatul întins pe șosea, asta pentru că a fost orbit de farurile unei mașini care venea din sens opus.

„Când veneam din partea cealaltă, el era căzut. Domnul mi-a făcut semn și am pus frână. După, habar n-am. Era mort, l-am văzut întins. L-am luat cu fața, am trecut peste el”, a spus șoferul.

Potrivit localnicilor, victima, în vârstă de 39 de ani consuma în mod frecvent alcool. Acesta a fost condamnat la 20 de ani de închisoare, după ce și-a omorât mama.

Imediat ajunși la locul tragediei, medicii nu au mai putut face nimic pentru a-l salva pe bărbat.

„Un pieton a fost surprins și accidentat mortal de un autoturism care a oprit la aproximativ un kilometru de locul cu pricina. Se derulează cercetări pentru a stabili cu exactitate cum s-a produs acest eveniment rutier”, a spus Mihai Chisăr, de la Serviciul rutier de poliție Mehedinți.De asemenea, șoferul implicat în accident a fost testat pentru consumul de droguri și băuturi alcoolice, iar rezultatele au ieșit negative. În 2008, bărbatul ucis fusese condamnat la 20 de ani de detenție pentru omor, după ce îți omorâse mama. 

Comentarii