Un ieşean, numit secretar de stat la Ministerul Finanţelor

vineri, 16 decembrie 2022, 22:37
1 MIN
 Un ieşean, numit secretar de stat la Ministerul Finanţelor

Premierul Nicolae Ciucă a semnat vineri, 16 decembrie, decizia de numire a lui Alin Marius Andrieş în funcţia de secretar de stat la Ministerul Finanţelor.  

Consilier local PNL, Alin Marius Andrieș este una dintre cele mai tinere persoane care au obținut titlul didactic de profesor de la Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” din Iași.

Absolvent de la nivelul licenței al Facultății de Economie și Administrarea Afacerilor, unde predă și astăzi, acesta s-a specializat, după ce a devenit cadru didactic, la universități și instituții cu profil economic din Australia, Regatul Unit al Marii Britanii și Irlandei de Nord, Elveția sau Finlanda.

“Mulțumesc filialei PNL Iași, președintelui Alexandru Muraru și prim-ministrului Nicolae Ciucă pentru încrederea și susținerea acordată. Este o onoare dar, în același timp, și o mare responsabilitate având în vedere provocările pe care le avem înaintea noastră. Ca și obiective, voi contribui la implementarea politicilor și strategiilor guvernamentale ale cabinetului Ciucă și voi susține implementarea proiectelor la nivel local și regional. Îi asigur pe ieșeni că proiectele noastre vor fi prioritate a noului meu mandat.”, a declarat Alin Andrieș.

Comentarii