Un nefrolog de la „Parhon”, director medical al Spitalului de Urgenţă din Suceava

joi, 17 iunie 2021, 01:52
1 MIN
 Un nefrolog de la „Parhon”, director medical al Spitalului de Urgenţă din Suceava

Medicul nefrolog Dimitrie Siriopol de la Spitalul Clinic "Dr. C. I. Parhon" din Iaşi a fost propus să ocupe funcţia de director medical al Spitalului de Urgenţă "Sf. Ioan cel Nou" din Suceava. Acesta este conferenţiar universitar la Universitatea de Medicină şi Farmacie "Grigore T. Popa", de anul trecut este medic nefrolog şi la unitatea medicală din Suceava, iar din luna martie predă şi la Universitatea din Suceava. 

Dacă propunerea va fi acceptată de Consiliul Judeţean Suceava, medicul ieşean ar urma să preia funcţia începând cu data de 1 iulie. Contactat telefonic de "Ziarul de Iaşi", medicul a precizat că aşteaptă întâi numirea oficială şi ulterior va putea oferi detalii despre care sunt planurile sale din noua postură şi cum îşi va desfăşura activitatea în cadrul spitalului sucevean.

Medicul Dimitrie Siriopol are 38 de ani, a absolvit Facultatea de Medicină în anul 2007 şi a urmat rezidenţiatul în specialitatea Nefrologie sub coordonarea profesorului Adrian Covic, în Clinica de Nefrologie a Spitalului "Parhon", iar din 2018 a devenit medic primar. Conform CV-ului său, a început să desfăşoare şi activitate didactică la UMF Iaşi din anul 2013, mai întâi ca asistent universitar, ulterior ca şef lucrări, iar din 2019 a devenit conferenţiar universitar.

Comentarii