Un puşti din Hârlău a făcut „prăpăd” într-o cofetărie şi un bar

joi, 07 octombrie 2021, 18:01
1 MIN
 Un puşti din Hârlău a făcut „prăpăd” într-o cofetărie şi un bar

Un puști de 18 ani din Hârlău a reușit să intre în două instituții, o cofetărie și un bar de unde a furat tot ce a văzut în fața ochilor: laptopuri, băuturi alcoolice și un telefon mobil. Acesta a fost reținut de către polițiști.

Tânărul hoț a intrat mai întâi în seara de 27 septembrie într-un bar din Hârlău unde a fost surprins de către un angajat în timp ce încerca să fure băuturi alocolice. În aceeași seară, acesta a intrat într-o cofetărie de unde a furat bani, un laptop, o boxă audio și o sticlă de coniac.

Acesta a dat lovitura, însă, după ce a intrat într-o școală apoi într-un centru social. ”În seara de 30 septembrie spre 1 octombrie, acesta ar fi pătruns într-o unitate de învăţământ de unde ar fi sustras nouă laptopuri. De asemenea, ar fi pătruns într-un centru de servicii sociale, de unde ar fi sustras un telefon mobil. Bunurile au fost recuperate de poliţişti. În baza probatoriului administrat în cauză, la data de 6 octombrie, tânărul bănuit de comiterea faptelor a fost reţinut de poliţişti pentru 24 de ore, fiind introdus în Arestul IPJ Iaşi”, au precizat reprezentanții Poliției Iași.

Comentarii