UPDATE Împușcături la Comarna. Doi polițiști au fost atacați cu furca de un bătăuș. Polițiștii au tras cu pistolul

vineri, 12 august 2022, 01:50
2 MIN
 UPDATE Împușcături la Comarna. Doi polițiști au fost atacați cu furca de un bătăuș. Polițiștii au tras cu pistolul

Procurorii au reținut ieri pentru 24 de ore un scandalagiu din satul Osoi, comuna Comarna care a lovit cu bâta un polițist dintr-o patrulă apoi a sărit la ei cu o furcă. 

UPDATE: "Instanţa admite propunerea de arestare preventivă formulată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Răducăneni. Dispune arestarea preventivă, pe o durată de 30 de zile, a inculpatului BUTNARU PETRICĂ-MARIAN, cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de ultraj. Dispune emiterea mandatului de arestare preventivă pe numele inculpatului”, au decis magistraţii.

TEXT INITIAL: Polițiștii au scos armele din dotare și au tras cu pistoalele. Faptul a avut loc în urmă cu câteva zile, spre seară. Un localnic din Comarna a sunat la poliție și s-a plâns că vecinul său face gălăgie și nu poate vorbi cu el deoarece este violent. O patrulă formată din doi polițiști de la Secția Rurală Răducăneni au mers în jurul orei 24 la casa scandalagiului Petrică Butnaru unde acesta asculta manele la volum maxim.
 
Bărbatul era singur acasă iar când a fost chemat la poartă de către polițiștii din patrulă, acesta a început să înjure. A pus mâna pe o bâtă și l-a lovit pe unul dintre polițiști. Agentul a barat lovitura cu bastonul din dotare însă a fost lovit la o mână. Butnaru a intrat iar în curte de unde a luat și o furcă apoi a ieșit iar la poartă. Polițiștii ”l-au liniștit” pe acesta scoțând armele și trăgând cu pistolul în aer, somând-ul pe Butnaru să lase armele jos. Bărbatul a lăsat bâta și furca, iar polițiștii l-au încătușat și apoi l-au trimis ”pachet” la Spitalul de Psihiatrie Socola pentru a fi expertizat. Acesta a ieșit de curând din spital, iar procurorii l-au reținut pentru 24 de ore, urmând ca astăzi să fie dus în fața judecătorilor pentru a fi arestat pentru 30 de zile.

Comentarii