UPDATE: Un deţinut aflat în permisie şi care nu s-a prezentat la timp la Penitenciarul Jilava, găsit în Gara Iaşi (VIDEO)

vineri, 23 decembrie 2022, 16:28
1 MIN
 UPDATE: Un deţinut aflat în permisie şi care nu s-a prezentat la timp la Penitenciarul Jilava, găsit în Gara Iaşi (VIDEO)

În după-amiaza de 23 decembrie 2022, în jurul orei 15.00, o patrulă din cadrul Secţiei Regionale de Poliţie Transporturi Iaşi a depistat în Gara Centrală din municipiul Iaşi un bărbat, de 31 de ani, deţinut în Penitenciarul Bucureşti Jilava, care în perioada 16-21 decembrie 2022 a beneficiat de permisiunea de ieşire din unitate şi nu a mai revenit. 

UPDATE: Acesta nu ar fi venit cu intenție la Iași, ci pur și simplu s-a urcat într-un tren și a coborât la ultima stație. El a întrat în clădirea Gării și a stat în interior fiind observat de o patrula a Poliției Transporturi Iași. Nu a opus rezistență.

TEXT INITIAL: El se numeşte Gabriel Alexandru Pancis. Barbatul urmează să fie introdus în Penitenciarul Iaşi. Acesta era căutat de două zile. Deţinutul de la Penitenciarul Bucuresti-Jilava era căutat de autorităţi întrucât nu s-a prezentat, miercuri, la ora stabilită, la unitatea de detenţie, după ce a avut o permisiune de ieşire. Barbatul are 31 de ani şi fusese condamnat la patru ani şi patru luni de închisoare pentru tâlhărie.

Comentarii