Vă amintiţi de Junior Moraes?

vineri, 07 august 2020, 01:43
2 MIN
 Vă amintiţi de Junior Moraes?

 

Brazilianul care făcea senzaţie la Bistriţa acum zece ani a fost artizanul victoriei echipei Şahtar Doneţk în sferturile de finală ale Cupei UEFA

Liga Europa s-a reluat, miercuri, fără spectatori, după ce a fost întreruptă în martie, din cauza pandemiei de coronavirus, cu meciuri retur din faza optimilor de finală. Şahtar Doneţk a învins, cu scorul de 3-0 (0-0), pe VfL Wolfsburg, într-o partidă disputată la Kiev, după trei goluri în numai trei minute. Jucătorul brazilian Junior Moraes, fost la Gloria Bistriţa în perioada 2010-2012, a marcat două goluri, în minutele 89 şi 90+3, iar Solomon a înscris golul de 2-0, în minutul 90+1. Hociolava (Şahtar- '68) şi Brooks (Wolfsburg – '71) au fost eliminaţi. Ucrainenii s-au calificat în sferturi, după ce au câştigat şi manşa tur, cu 2-1. Într-un alt meci, FC Copenhaga a învins, pe teren propriu, cu 3-0, formaţia Istanbul Başakşehir, noua campioană a Turciei. Au marcat Wind ('4, '52 – penalty) şi Falk ('62), Danezii merg mai departe după ce au pierdut în tur, cu 0-1.

O calificare simplă a obţinut Manchester United, ţinând cot că jucătorii britanici au câştigat prima manşă cu 5-0, în deplasare, cu echipa austriacă Linzer ASK. De data aceasta, pe „Old Trafford” austriecii au deschis scorul prin Wiesinger ('55), dar United a câştigat cu 2-1, întorcând scorul prin Lingard ('57) şi Martial ('88). Meciul Inter Milano-Getafe, la care nu s-a disputat turul, s-a jucat în manăî unică, la Gelsenkirchen. Milanezii au câştigat cu 2-0, Llullaku ('33) şi Eriksen ('83).În min. 73, Molina (Getafe) a ratat un penalty. Celelalte patru optimi s-au jucat aseară.

 

Comentarii