VIDEO Iată clipul sado-masochist făcut în Primăria Iași, în care apare liderul AUR

marți, 08 decembrie 2020, 02:59
1 MIN
 VIDEO Iată clipul sado-masochist făcut în Primăria Iași, în care apare liderul AUR

Liderul formaţiunii care a realizat surpriza scrutinului, George Simion (34 de ani), este binecunoscut ieşenilor. După ce a urmat un master la Universitatea „Al.I. Cuza” între 2008-2010 (specializarea Crimele comunismului), a pus bazele Platformei Unioniste Acţiunea 2012. În 2018, autorităţile din Basarabia i-au impus o interdicţie de intrare în ţară pe 5 ani.

A candidat ca independent în alegerile europarlamentare de anul trecut, când un videoclip cu el în rolul principal, realizat la Palatul Roznovanu chiar în faţa birourilor viceprimarilor, a reuşit să capteze atenţia. Se pot vedea funcţionari care dorm cu capul pe masă, dar şi un cuplu pe jumătate dezbrăcat care mimează scene de sado-masochism. „Momentele, din nefericire, sunt inspirate din viaţa reală a partidelor şi instituţiilor româneşti”, a explicat la acea vreme George Simion.

Primarul Mihai Chirica i-a luat apărarea, spunând că nu se văd în videoclip însemne ale instituţiei. „M-am uitat şi eu pe videoclip. Începe cu Parlamentul României şi cu George Simion, care vrea să spună că «aveţi grijă cum votaţi partide, votaţi oameni, nu partide, uite ce se întâmplă după patru ani», iar acolo sunt nişte uşi, niște holuri, nu are niciun înscris cu primăria sau cu altceva. E bine, ca promovare e foarte bine, asta îi spuneam şi lui George Simion, iar mesajul este foarte pozitiv”, declara pe atunci Chirica.

Publicitate și alte recomandări video

Comentarii