VIDEO Imagini dramatice de la Pașcani, cu buștenii răsturnați peste pietoni. ATENȚIE; imagini care vă pot afecta emoțional!

joi, 09 martie 2023, 14:38
1 MIN
 VIDEO Imagini dramatice de la Pașcani, cu buștenii răsturnați peste pietoni. ATENȚIE; imagini care vă pot afecta emoțional!

 O remorcă a unui autocamion încărcat cu lemne s-a răsturnat pe un trotuar. Două persoane transportate de urgență la spital. Un autocamion plin cu bușteni s-a răsturnat miercuri, 8 martie, în jurul orei 11.30 pe strada Moldovei, la doar câțiva metri după ce a ieșit din intersecția de la „Constructorul”. O parte din buștenii din remorca răsturnată s-au împrăștiat pe trotuar, acolo unde de obicei lumea stă la „ocazie” sau la microbuz.
 

În urma accidentului salvatorii de la ISU și angajații de la Salvare au intervenit și scos de sub buștenii răspândiți pe trotuar două persoane care au fost transportate de urgență la Spitalul Municipal de Urgență Pașcani.

Pentru a căuta alte victime, pompierii și șoferul autovehicolului au eliberat trotuarul de lemnele  răsturnate cu ajutorul unei macarale atașate vehicolului de transport. Cel mai probabil cauza accidentului a fost neadaptarea vitezei la condițiile de trafic și supraîncărcarea, polițiștii urmând să stabilească cauza exactă a accidentului. 

Momentul în care se răstoarnă remorca cu bușteni, AICI
Sursa text : News Pașcani 
Sursa  aleksandruadv – Tik Tok 

Comentarii