VIDEO Muncitor filmat în timp ce urinează într-un rezervor la fabrica de bere. Acțiunilefabricii s-au prăbușit

miercuri, 25 octombrie 2023, 11:09
2 MIN
 VIDEO Muncitor filmat în timp ce urinează într-un rezervor la fabrica de bere. Acțiunilefabricii s-au prăbușit

Un muncitor de la fabrica de bere Tsingtao a fost surprins urinând într-un rezervor, într-o înregistrare video care a devenit virală. Producătorul berii celebre din China a demarat o anchetă, pentru a afla dacă fapta este reală.

@www.awtv.tv

Be aware with Tsingtao Beer!

♬ original sound – AWTV

O înregistrare video virală pare să arate un muncitor de la Tsingtao urinând într-un rezervor, care ar conține ingrediente pentru fabricarea berii, transmite BBC.

Clipul a ajuns la zeci de milioane de vizualizări pe rețelele de socializare.

Reprezentanții companiei au declarat că au alertat poliția imediat după ce videoclipul a devenit public, adăugând că lotul de ingrediente a fost sigilat. Tsingtao este unul dintre cei mai mari producători de bere din China și cel mai mare exportator din domeniu.

În clipul care a apărut online joi, un muncitor, îmbrăcat în uniformă și cu o cască de protecție, poate fi văzut cățărându-se pe un zid înalt și intrând în container înainte de a urina în interiorul acestuia.

Eticheta de localizare a clipului spune „Fabrica de bere Tsingtao nr. 3", a relatat vineri publicația locală The Paper.

Ulterior, publicația „National Business Daily" a citat o sursă internă care a declarat că atât persoana care a filmat clipul, cât și cea care apare în el nu sunt angajați direcți ai companiei.

Într-o declarație publicată vineri, biroul de supraveghere și administrare a pieței din orașul Pingdu, unde se află fabrica, a transmis că a constituit imediat o echipă de investigație, la fața locului și a sigilat întregul lot de ingrediente care apare în clip.

BBC a contactat compania pentru o reacție. Media chineză a fost șocată de clip, în condițiile în care brandul este extrem de cunoscut atât în țară, cât și în străinătate.

„Un glumeț care va determina uriașe pierderi financiare, acest muncitor a făcut adevărate pagube aici", se arată într-un comentariu pe platforma socială chineză Weibo.

„Bine că nu beau bere – dar este greu de crezut că acest brand este terminat din această cauză", a spus un utilizator.

Acțiunile Tsingtao Brewery au scăzut brusc la deschiderea Bursei de Valori din Shanghai luni dimineață, dar și-au revenit după-amiaza.

Sursa: Pro TV

Comentarii