VIDEO Răspunsul starului Giannis Antetokounmpo la o conferință de presă face înconjurul Americii. Este coniderat discursul anului

miercuri, 03 mai 2023, 07:26
1 MIN
 VIDEO Răspunsul starului Giannis Antetokounmpo la o conferință de presă face înconjurul Americii. Este coniderat discursul anului

Giannis Antetokounmpo (28 de ani), starul lui Milwaukee Bucks, a ținut un discurs plin de patos după eliminarea suferită în „sferturile” Conferinței de Est, în fața lui Miami Heat (1-4 la general). 

Milwaukee Bucks, campioana sezonului regulat în Conferința de Est, era văzută de mulți specialiști favorită și la trofeul suprem în acest sezon.

Cu starul Giannis Antetokounmpo departe de parchet două meciuri, din cauza unei accidentări la spate, „căprioarele” au părăsit prematur competiția, eliminată de Miami. Meciul decisiv, cel de 4-1, s-a jucat miercuri noapte, și a fost tranșat după o repriză de prelungiri, scor 128-126.

Giannis Antetokounmpo, discurs viral: „Michael Jordan a jucat 15 ani în NBA și a câștigat 6 campionate. Ceilalți au fost ratați?”
În conferința de după partidă, Giannis a primit o întrebare care l-a „pornit”: „Crezi că acest sezon a fost un eșec?”.Giannis a oftat prelung, și-a pus mâinile în cap, apoi a ținut un discurs devenit viral în Statele Unite ale Americii.

Mai mult, pe gsp.ro

Comentarii