VIDEO Vloggerii Cristina și Victor, care călătoresc prin lume de 6 ani, au ajuns la Iași. Cum au prezentat orașul celor care îi urmăresc

luni, 24 mai 2021, 15:28
1 MIN
 VIDEO Vloggerii Cristina și Victor, care călătoresc prin lume de 6 ani, au ajuns la Iași. Cum au prezentat orașul celor care îi urmăresc

Doi dintre cei mai cunoscuți vloggeri români care prezintă publicului informații despre trasee, orașe, țări, drumuri, munți, aventuri etc, au ajuns și la Iași.

Ei au apelat la ajutorul unui ieșean pentru a prezenta pe canalul lor de Youtube cele mai importante locuri de vizitat din oraș.

Ei cutreieră lumea de șase ani și -și povestesc experiența de călătorie pe canalul de youtube  Heads in the clouds

”Suntem Cristina şi Victor şi de 6 ani călătorim prin lume, cu buget redus, în mare parte făcând autostopul şi dormind în cort sau pe la localnici acasă. Pe lângă călătorii, pasiunile noastre mari sunt: zborul cu parapanta, turele cu motocicleta, căţăratul şi drumeţiile montane şi tot ce include mişcare în natură. Acest canal este depre aventură, călătorii şi muuultă natură!

De ce Heads in the Clouds ?

Pentru că în mare parte din timp suntem cu capul în nori, la propriu şi la figurat! Fie că zburăm cu parapanta, ne căţărăm sau hoinărim prin munţi sau prin diverse ţări, ne place să "trăim la înălţime" şi să visăm tot timpul la noi destinaţii şi aventuri! ”, s-au prezentat cei doi tineri.

Publicitate și alte recomandări video

Comentarii