Advertorial

Vino să iei cardul verde de la CMCI!

joi, 12 aprilie 2018, 13:05
2 MIN
 Vino să iei cardul verde de la CMCI!

Centrul Municipal de Colectare Iași (CMCI) și-a deschis porțile în martie 2016, ca centru municipal universal de colectare a deșeurilor din gospodării private, primul de acest fel din România. Situat pe Stradela Grădinari nr. 26 din Iași, CMCI a colectat și continuă să colecteze deșeuri de la mii de ieșeni, dornici să transforme Iașul într-un oraș responsabil și civilizat.

Centrul Municipal de Colectare Iași (CMCI) este rezultatul unui parteneriat între Organizația ECOTIC, Primăria Iași si SALUBRIS SA. La CMCI populația poate preda ușor, fie cu mașina, fie pietonal, toate tipurile de deșeuri reciclabile ce se pot genera acasă.

Ce deșeuri se pot preda la Centrul din Stradela Grădinari nr.26?

Dacă în gospodăria dumneavoastră generați plastic, hârtie, sticlă, haine vechi, mobilier vechi sau nefuncțional, electrice stricate puteți alege să predați aceste deșeuri, în mod responsabil, la CMCI. Centrul este o soluție modernă, bine gândită, realizată cu know-how european, menita să dea o direcție civilizată și prietenoasă cu mediul deșeurilor reciclabile care, altfel, ar ajunge la groapa de gunoi.

Pe 5 aprilie 2018, s-a dat startul unei noi campanii de încurajare a ieșenilor să predea corect deșeurile spre reciclare, prin lansarea unui program de fidelizare și a unei tombole cu premii atractive.

Cardul de fidelitate CMCI, un „green-pass” spre un oraș mai responsabil

Pentru a impulsiona și mai mult ieșenii să colecteze selectiv și să participe la procesul reciclării, Centrul a lansat un program de fidelizare menit să crească frecvența vizitelor ieșenilor în locație. Astfel, Centrul Municipal de Colectare Iași oferă vizitatorilor un card de fidelitate, ce este nominal și va fi oferit celor care aduc deșeuri în Stradela Grădinari nr. 26. La fiecare patru vizite, ieșenii vor primi cadou o umbrelă, iar primii 100 de participanți în campanie vor fi înscriși într-o tombolă cu premii atractive: 10 carnete de tichete în valoare de 200 lei.

Pentru mai multe detalii, www.cmciasi.ro și www.ecotic.ro.

 

Comentarii