Vrei să apari în serialul Clanul? Ce salariu primești de la PRO TV pentru o zi de filmare

miercuri, 04 octombrie 2023, 10:11
1 MIN
 Vrei să apari în serialul Clanul? Ce salariu primești de la PRO TV pentru o zi de filmare

Pentru iubitorii serialului Clanul, avem vești bune! Există posibilitatea de a apărea în episoadele difuzate pe PRO TV și VOYO și, mai mult de atât, primești și bani pentru munca ta. Prețul pentru o zi de filmare este chiar bun, comparativ cu ofertele de figurație din piață.

Serialul în care apare și frumoasa Theo Rose și Anghel Damian este regizor a ajuns deja la cel de-al treilea sezon. Mai mult decât atât, sunt șanse foarte mari să apară și sezonul 4, din moment ce producția a depășit chiar și audiențele de la Chefi la cuțite, de la Antena 1. Cu o asemenea reușită, cum să te oprești?

Cât primești dacă vrei să apari în serialul PRO TV

Pentru sezonul 2 din Clanul, de exemplu, s-a oferit 150 de lei pentru o zi de filmare la categoria figurație simplă. Mai mult de atât, cei care au avut figurație specială, au primit între 250 și 300 de lei. Nu mai punem la socoteală și cateringul.

Bonus: cei care acceptă oferta au șansa de au șansa de a lucra cu actori de excepție, printre care se numără: George Mihăiță, George Ivașcu, Theo Rose, Codin Maticiuc, Carmen Tănase, Denis Hanganu, Cătălina Grama (Jojo), Șerban Pavlu, Marian Olteanu, Mădălina Craiu și mulți alții.

Mai mult, in cancan

Comentarii