Suleap e socat dupa moartea lui Cristi Neamtu

luni, 25 februarie 2002, 00:00
2 MIN
 Suleap e socat dupa moartea lui Cristi Neamtu

Delegatia formatiei Universitatea Craiova s-a intors ieri din Cipru, cu o cursa aeriana Larnaca-Bucuresti, pentru a participa la inmormintarea portarului Cristian Neamtu. Jucatorul Marius Suleap, cel care l-a lovit involuntar pe Cristian Neamtu, a declarat ca intentioneaza sa mearga la inmormintarea portarului craiovean, chiar daca a fost sfatuit de mama sa sa nu faca acest lucru. "Trebuie sa merg la inmormintarea lui Cristi Neamtu, deoarece ma consider nevinovat pentru ceea ce s-a intimplat. Este o pierdere extraordinara pentru toti, pentru echipa, pentru lumea din Craiova si pentru fotbalul romanesc", a precizat Suleap.
Principalul actionar al formatiei Universitatea, Gigi Netoiu, a spus ca spera ca echipa sa sa-si revina cit mai repede dupa aceasta intimplare tragica. "Toti sintem afectati, in primul rind sufleteste, de pierderea lui Cristian Neamtu. Sper sa depasim cit mai repede acest eveniment nefericit si apoi vom vedea ce se va intimpla in continuare", a mentionat Netoiu. Intrebat daca se gindeste sa-l imprumute pe Marius Suleap la alta echipa, patronul clubului oltean a spus ca nu a avut timp sa analizeze aceasta posibilitate.
Si capitanul Universitatii Craiova, Falvius Stoican, si-a exprimat regretul pentru disparitia lui Neamtu. "Noi aveam nevoie de liniste, iar aceasta pierdere a venit… nu am cuvinte sa spun. Ne este foarte greu, dar ce sa facem, daca asa a vrut soarta sa-l pierdem pe unul dintre cei mai buni colegi ai nostri… Poate un om care n-a facut la nimeni nici un rau, poate… nu stiu, mi-e greu sa vorbesc despre acest lucru, dar asta este. Ne este foarte greu. Este, totusi, pierderea unui om", a spus Stoican. Toti componentii delagatiei craiovene purtau banderole negre la miini.
La aeroport au fost prezenti impresarul Victor Becali si fostul arbitru international Ion Craciunescu, care au adus o coroana, ce a fost pusa in autocarul echipei craiovene. Cu acelasi avion cu care au sosit jucatorii craioveni s-a intors in tara si delegatia formatiei Farul Constanta, care a efectuat un turneu in Cipru.
Portarul Cristian Neamtu a fost inmormintat ieri la cimitirul Sineasca din Craiova. Portarul craiovean, in virsta de 21 de ani, a decedat, miercuri dimineata, la Spitalul Central din Nicosia, dupa ce s-a aflat timp de aproape o saptamina in coma profunda. In timpul unui antrenament efectuat pe 14 februarie, in cadrul turneului de pregatire in Cipru, Neamtu a fost lovit involuntar in fata, cu piciorul, de coechipierul sau Marius Suleap, portarul suferind o fractura de mandibula si o hemoragie cerebrala.

Comentarii