Ajutați-l pe părintele Damaschin să… ajute. Alegeți un copil din listă și trimiteți-l fericit la școală!

luni, 20 august 2018, 12:30
2 MIN
 Ajutați-l pe părintele Damaschin să… ajute. Alegeți un copil din listă și trimiteți-l fericit la școală!

Părintele Damaschin a demarat o nouă campanie prin care vrea să sprijine mii de copii. Aceștia încep în câteva săptămâni școala și nu au haine, încălțăminte și rechizite. Preferabil ar fi ca accentul să se pună pe îmbrăcăminte, însă fiecare oferă ce poate și ce crede de cuviință.

A fost întocmită o listă cu toți copiii aflați în nevoie și orice persoană poate alege să ajute un micuț din listă. Însă donații se pot strânge și la biserica Maternității Cuza-Vodă.

LISTA – AICI

"Am trecut de Sfânta Marie cea mare, iar toamna, ce bate la ușă, vine la pachet cu școala. 2100 de copii la prima strigare, încă vreo 900 vin peste noi o dată cu noroaiele de septembrie și doar 700 fericiți ca Vasilică, ce s-a văzut deja cu sacii-n căruță și rucsacul în spate. Vreo 400 – 500 mai îmbrăcăm cu ce primim mai de "boda-proste", dar treaba tot mai este pentru o țară întreagă.

Și vă mai rog ceva, doamnelor și domnișoarelor, ce adunați ghiozdane, "să aduceți fericire unui copil necajit". Poate ați trăit sau nu pe la țară, dar trebuie să știți că nu lipsa unui ghiozdan împiedică un copil să meargă la școală, ci hainele, încălțările sau mâncarea. În locul unui ghiozdan de fițe cumpărați mai curând un rand de haine și încălțări de calitate. Caietele încap foarte bine și într-o sacoșă", a precizat părintele Damaschin.

Date de contact:

BANCA TRANSILVANIA

  • RO64BTRLRONCRT00W8759401 (RON) – COD SWIFT BTRLRO 22
  • RO49BTRLEURCRT00W8759401 (EURO)
  • RO89BTRLUSDCRT00W8759401 (USD)

Există subconturi și pentru celelalte valute CHF, CAD, LIRE, DKK etc.

Paypal: pr.dandamaschin@yahoo.com

Western Union, RIA – Tarniță Adrian Iulian

Moneygram – Damaschin Ana

Coletele pot fi trimise pe adresa: Biserica Maternității Cuza-Vodă Iași, Str. Cuza-Vodă, Nr. 34, Iași.

Urmăriți pagina de Facebook a părintelui Damaschin.

Comentarii