BMW nou care trebuia să ajungă la IPJ Suceava, implicat într-un accident grav pe şoseaua morţii, la Adjud

marți, 01 august 2023, 08:14
1 MIN
 BMW nou care trebuia să ajungă la IPJ Suceava, implicat într-un accident grav pe şoseaua morţii, la Adjud

În după-amiaza zilei de luni, o autospecială de patrulare BMW, care făcea parte dintr-un lot de cinci maşini destinate Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Suceava, a fost implicată într-un accident grav. Incidentul s-a produs la intersecţia dintre Drumul Naţional 2 – E85 şi DN 11A, cunoscută ca şi şoseaua morţii, în afara municipiului Adjud, la kilometrul 233+800, conform monitorulsv.ro.

Potrivit primelor informaţii, maşina de poliţie se deplasa pe Drumul Naţional 2 din direcţia Bucureşti spre Suceava, când a fost acroşată de un alt autovehicul care pare să fi pătruns de pe un drum secundar. În urma impactului, două persoane aflate în autoturismul civil au fost rănite şi au fost transportate la Spitalul Municipal Adjud pentru îngrijiri medicale urgente.

Autorităţile au reacţionat imediat la locul accidentului, iar poliţiştii rutieri au asigurat măsurile necesare pentru gestionarea traficului şi începerea anchetei pentru a stabili cauzele precise ale tragediei. La momentul redactării acestei ştiri, nu au fost raportate decese legate de accidentul respectiv, contrar informaţiei iniţiale furnizate.

Maşina de poliţie implicată a suferit avarii semnificative în urma impactului, iar echipajele de intervenţie au acţionat pentru a elibera zona şi a permite reluarea traficului rutier pe sensul Focşani-Bacău. Inspectoratul de Poliţie Judeţean Suceava a anunţat că va continua să ofere informaţii actualizate pe măsură ce ancheta avansează şi cauzele accidentului sunt elucidate.

SURSA FOTO: ziaruldevrancea.ro

Comentarii