Ce note a luat fiica primarului Mihai Chirica la Evaluarea Naţională. Dar fata viceprimarului?

luni, 22 iunie 2020, 14:36
1 MIN
 Ce note a luat fiica primarului Mihai Chirica la Evaluarea Naţională. Dar fata viceprimarului?

Fiica primarului Mihai Chirica se numără printre cei 46 de “zecişti” din judeţul Iaşi la Evaluarea Naţională.

Theia a studiat la Colegiul National şi este una dintre cele două fete ale edilului din a doua căsătorie. Mihai Chirica mai are un baiat cu prima sa sotie, si un altul, de 2 ani, cu actuala sotie.

"Ma mandresc cu rezultatele fiicei mele, e un rezultat obtinut prin multa munca, prin multe nopti de studiat. Ma bucura rezultatele frumoase obtinute de toti elevii din Iasi, judetul nostru fiind fruntas si anul acesta. Este dovada clara ca este nevoie sa investim in Educatie pentru a ne putea bucura de copiii nostri", a mentionat Mihai Chirica pentru ZDI.

Şi fiica viceprimarului Radu Botez a trecut cu notă aproape perfectă – 9,95 – Evaluarea Naţională. Ea a învăţat la şcoala privată Paradis. Fata a obtinut la Evaluare notele 10 si 9.90 si are media 10 pe toti anii de studiu.

Radu Botez a precizat ca fiica sa nu a facut pregatire in mod special, insa pune rezultatul pe seama faptului ca a invatat sistematic. De asemenea, precizeaza el, la Paradis s-au tinut orele aproape normal in mediul online si fiica sa a putut invata fara stres.

Comentarii