anunturi
grandchef
Bolta rece
Iasi Tv Life
TeleM

vineri, 20.05.2022

Dezvăluirile soției preotului sinucigaș: „Păcate foarte grele“. Își făcuse testamentul

GALERIE
sotia preotului
 • sotia preotului
- +

Raluca Crauciuc afirmă că, în testament, preotul ar fi scris că „nimeni dintre rudenii sau altcineva să nu aibă niciun fel de pretenţii asupra celor moştenite“. Soţia susţine că după ce a făcut cercetări urma să divulge la procesul de divorţ „păcate foarte grele“ ale bărbatului cu care îşi împărţise viaţa.

Raluca Crauciuc, soţia preotului de 42 de ani care s-a sinucis pe 10 decembrie la Iaşi, Liviu Crauciuc Cabur, a făcut o serie de precizări referitoare la articolele apărute în presă după ce prelatul şi-a luat viaţa. Acesta îi acuză pe socrii ei, spunând că fiul lor a fost chemat de familia soţului în ziua în care a avut loc tragicul eveniment, iar la locul faptei a fost numit „criminal“ şi i s-a cerut să părăsească „casa noastră“.

„Despre mine ei au afirmat în public şi în prezenţa mea: «mi-a omorât copilul şi vrea să ne omoare şi pe noi» şi că am avut legături cu alţi bărbaţi. Aceste lucruri au apărut şi în presă, alături de afirmaţii precum că am plecat la Bucureşti cu fiica mea şi nu am fost prezentă la înmormântare. Toate acuzaţiile nu sunt adevărate, iar eu pot dovedi cu martori şi camere“, a precizat Raluca Crauciuc, spunând că ea s-a refugiat cu copiii la casa surorii sale pe motiv că ar fi fost alungată de socri.

Dar, probabil, cel mai important element al sinuciderii preotului este adus acum în lumină de soţia acestuia: bărbatul a lăsat un testament la data de 28 iulie 2020. Raluca Crauciuc spune că în testamentul respectiv se afirma că el doreşte ca „nimeni dintre rudenii sau altcineva să nu aibă niciun fel de pretenţii asupra celor moştenite“.

„Lucru ce atestă existenţa unor dispute dintre el şi familia sa, referitoare la bunurile noastre comune. Testamentul va fi valabil «în cazul în care se întâmplă ceva rău» ceea ce denotă o premeditare a gestului său“, a mai spus femeia.

Aceasta a lăsat de înţeles, în mesajul transmis către redacţie, că soţul său i-ar fi provocat mai multe suferinţe în ultimii ani, pe care le-a descoperit în urma unor cercetări efectuate „şi am aflat că era vorba de păcate foarte grele“. Femeia nu a vrut să răspundă întrebărilor suplimentare din partea ziarului.

„Menţionez că i-am oferit variante diferite, doar cu dorinţa ca el să recunoască adevărul. Consider că a ales să facă acest gest din cauza mustrărilor de conştiinţă“, a completat femeia. Aceasta a descris relaţia soţului său cu familia sa ca fiind una tensionată, argumentând că acest lucru reiese din procesul aflat pe rol în care părinţii săi revocă actul de donaţie al terenului pe care şi-au construit soţii Crauciuc casa în Galata.

În continuare regăsiţi integral punctul de vedere transmis în cursul zilei de miercuri, 15 decembrie, redacţiei noastre, de către Raluca Crauciuc.

„Având în vedere informaţiile false care s-au vehiculat despre incidentul familiei noastre, în data de 10 decembrie, consider că trebuie să fac cunoscut adevărul, întrucât s-a urmărit denigrarea intenţionată a imaginii mele.

În seara respectivă, fiul meu a fost chemat de familia soţului la locul faptei, iar când a ajuns a fost numit «criminal» şi i s-a cerut să părăsească «casa noastră». Despre mine ei au afirmat în public şi în prezenţa mea: «mi-a omorât copilul şi vrea să ne omoare şi pe noi» şi că am avut legături cu alţi bărbaţi. Aceste lucruri au apărut şi în presă, alături de afirmaţii precum că am plecat la Bucureşti cu fiica mea şi nu am fost prezentă la înmormântare.

Toate acuzaţiile nu sunt adevărate, iar eu pot dovedi cu martori şi camere video amplasate în locuinţa sorei mele, în care m-am refugiat cu copiii când am fost alungată de ei.

În ceea ce priveşte relaţia soţului meu cu familia sa era una tensionată, dovedită prin procesul aflat pe rol, în care părinţii revocă actul de donaţie către fiul lor, referitor la terenul pe care este construită casa noastră.

De asemenea în testamentul lăsat de soţul meu, în data de 28 iulie 2020, se afirmă că el doreşte ca «nimeni dintre rudenii sau altcineva să nu aibă nici un fel de pretenţii asupra celor moştenite» lucru ce atestă existenţa unor dispute dintre el şi familia sa, referitoare la bunurile noastre comune. Testamentul va fi valabil «în cazul în care se întâmplă ceva rău» ceea ce denotă o premeditare a gestului său.

Determinată de suferinţele pe care mi le provoca soţul meu de mulţi ani, am făcut cercetări şi am aflat că era vorba de păcate foarte grele. Acestea nu erau asumate de către el şi urmau să fie divulgate în instanţă. Menţionez că i-am oferit variante diferite, doar cu dorinţa ca el să recunoască adevărul. Consider că a ales să facă acest gest din cauza mustrărilor de conştiinţă.

Toate cele declarate de mine aici le pot dovedi cu fotografii, înregistrări video şi audio. (pentru cei care doresc)

TRĂIŢI CURAT!”

 

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Nimic de salvat

Pavel LUCESCU

Nimic de salvat

Încăput pe mâna lui Barna, Ghinea, Drulă, Năsui şi prietenii, USR a devenit un soi de anexă libertariană a PNL, unde ar fi logic să şi sfârşească, alături de gaşca Câţu-Gorghiu.

opinii

Simple notaţii

Alexandru CĂLINESCU

Simple notaţii

Sorin Oprescu mi-a fost dintotdeauna profund antipatic, şi asta înainte să aflu despre matrapazlâcurile lui. Îmi părea un şmecher de „capitală”, un ins cu apucături golăneşti, vulgar şi agresiv. Îl situam cam pe aceeaşi treaptă cu Becali, deşi la acesta din urmă mai puteam detecta nişte urme de umanitate. Am aflat, în urma condamnării lui Oprescu, ceea ce, probabil, ştia destulă lume: doctorul lucra în stil mare, cerea şpăgi colosale, avea - precum mafioţii - oameni de încredere care îl protejau şi îşi asumau treburile riscante. 

Tencuiala antiseismică

Neculai SEGHEDIN

Tencuiala antiseismică

Desigur, o legendă urbană, unul din miturile care însoţesc toate amintirile, povestirile, convingerile legate de cutremur, care au dus la dezvoltarea unei adevărate culturi a seismului în România.

Love story la “om la lună”

George PLEȘU

Love story la “om la lună”

Se face curând un an de zile de când nu am mai scos din player-ul maşinii cd-ul cu albumul În caz de om la lună, strigaţi „om la lună, stânga/ dreapta” după caz.

pulspulspuls

Unde a dispărut de-o vreme şi de ce madam Şoşo, cea mai cu greutate sinatoare de Iaşi

PULS

Unde a dispărut de-o vreme şi de ce madam Şoşo, cea mai cu greutate sinatoare de Iaşi

Multă lumea ne-a tot întrebat în ultima vreme unde o fi dispărut din peisaj sinatoarea de Iaşi cu cea mai mare greutate (la quintale ne referim, nu la influenţă, evident), dar şi cu gura cea mai mare. Ei bine, stimaţi telespectatori, am apelat pentru un răspuns la această spinoasă problemă a politichiei locale, naţionale şi, de ce nu, chiar evropeneşti am putea spune, la aceeaşi sursă a noastră care ne-a spus câte una sau alta la momentul candidaturii ei la Iaşi pe listele auriste, când mai nimeni nu ştia de un’ s-o ia pe madam: adicătelea amicul Archibald Tănase, stimaţi telespectatori, că sigur vă era olecuţă dor de el, nu-i aşa?

Caricatura zilei

Cireșe, nu ruble

Editia PDF

Bancul zilei

Doi rechini : - Ce faci, ma? - Am fost bolnav... - Pai, ce-ai avut?  - Am mâncat un general rus si o saptamân (...)

Parteneri

Alte publicatii

  Fotografia zilei

  Intrebarea zilei

  Implementarea benzii unice pentru mijloacele de transport în comun pe toată lungimea șoselei Nicolina, o apreciați ca fiind benefică fluidizării traficului din zonă?

  vezi raspunsuri

  Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.