Caz înfiorător: violată de tată de 240 de ori!

EXCLUSIV: Cel mai cumplit abuz sexual din istoria Iaşului şi, probabil, al ţării. Interzis minorilor!

sâmbătă, 20 ianuarie 2018, 02:50
3 MIN
 EXCLUSIV: Cel mai cumplit abuz sexual din istoria Iaşului şi, probabil, al ţării. Interzis minorilor!

Un caz ce depăşeşte cele mai bolnave imaginaţii u un bărbat de 41 de ani, din municipiul Iaşi, este acuzat că ar fi abuzat de fiica sa minoră, elevă la un cunoscut liceu din oraş, de peste 200 de ori, de fiecare dată punând-o pe aceasta să îi facă sex oral, pentru a evita tragerea la răspundere pentru viol. Individul se află acum după gratii, şi are în cap un plan şi mai diabolic: încearcă să convingă instanţa că actele sexuale ar fi fost consimţite. Cazul este instrumentat cu mare discreţie de autorităţile judiciare. „Ziarul de Iaşi“ nu va prezenta nume sau alte date de identificare, tocmai pentru a proteja victima u faptele şi mărturiile consemnate în documentele judiciare sunt de-a dreptul cutremurătoare.

Magistraţii Judecătoriei Iaşi încearcă să desluşească iţele unui dosar de viol plin de răsturnări de situaţie şi mărturii cutremurătoare. Pentru protecţia victimei, elevă la un cunoscut liceu din municipiul Iaşi, nu vom prezenta nici numele acesteia şi nici pe cel al agresorului, chiar tatăl său. Bărbatul se află într-o celulă a Penitenciarului Iaşi şi urmează a se prezenta zilele următoare în instanţă, unde va încerca să îi convingă pe judecători să îl pună în libertate. Deşi este acuzat că ar fi violat-o pe fiica sa de nu mai puţin de 240 de ori, individul invocă o declaraţie a fetei din timpul procesului care, în mod surprinzător, deşi posibil din cauza terorii, a susţinut că acuzaţiile depuse împotriva tatălui nu sunt reale. Judecătorii au considerat până acum că, în ciuda susţinerilor victimei, aceasta fiind şi minoră, probele privind comiterea actelor de viol de către ieşean sunt solide.

Violată de trei ori pe săptămână

Ieşeanul N.T. a fost trimis în judecată de către Parchetul de pe lângă Judecătoria Iaşi, fiind acuzat de viol în formă continuată, o formă a infracţiunii care, dacă va fi găsit vinovat, îl poate trimite în spatele gratiilor pentru 12 ani. Concret, bărbatul este acuzat că şi-ar fi constrâns fiica minoră, în perioada iulie 2015 – martie 2017, să întreţină raporturi sexuale orale cu el. Potrivit unor surse judiciare, anchetatorii cred că faptele s-ar fi petrecut în mod repetat, de aproximativ 12 ori pe lună, în intervalul amintit. „Modalitatea de derulare a activităţii ilicite, descrisă în rechizitoriu, presupusa reiterare a conduitei, faptul că persoana vătămată, fiica inculpatului, avea doar 15 ani în momentul în care ar fi început activitatea infracţională a inculpatului reprezintă circumstanţe agravante şi de natură a provoca o reacţie puternică în rândul opiniei publice, de inducere a unui sentiment de insecuritate, reacţie care nu s-a estompat întrucât acuzaţiile aduse privesc relaţiile dintre membrii familiei, referitoare la buna creştere şi educare a copiilor şi la protecţia pe care părinţii ar trebui să le-o ofere copiilor“, se menţionează într-un document oficial al Judecătoriei Iaşi, obţinut de „Ziarul de Iaşi“.

„Monstrul“ vrea înapoi acasă

În timpul procesului, minora a avut, printre altele, şi o declaraţie contradictorie, conform aceluiaşi document, care însă nu i-a convins pe judecători că tatăl său este nevinovat. „În cursul cercetării judecătoreşti persoana vătămată minoră a declarat că nu a spus adevărul în declaraţiile date în cursul urmăririi penale, şi că acuzaţiile formulate împotriva inculpatului T.N. sunt false“. Anchetatorii cred însă că acea declaraţie a fost dată de fiică de frica represaliilor tatălui. Acum două zile, individul le-a cerut judecătorilor să îl pună în libertate, invocând şi acest lucru. Magistraţii încă nu s-au pronunţat asupra acestui aspect. 

 

 

Comentarii