EXCLUSIV Doi soți din Iași, găsiți morți pe malul mării, la Gura Portiței: ea cu gâtul tăiat, iar el înecat în Dunăre

miercuri, 30 august 2023, 11:11
2 MIN
 EXCLUSIV Doi soți din Iași, găsiți morți pe malul mării, la Gura Portiței: ea cu gâtul tăiat, iar el înecat în Dunăre

Cei doi soți au în jur de 45 de ani și aveau casă în comuna Todirești. 

Bărbatul era maistru la societatea de vinuri Cotnari, iar ea casnică.

De asemenea, soții Viorel și Violeta Burduhosu aveau trei copii: o fată căsătorită în Anglia, una care trebuia să se mărite la anul și una mai mică.

Corpurile celor doi soți au fost găsite la Tulcea.

Potrivit tulceanoastra, cei doi, soţ şi soţie, erau cazaţi într-o locaţie pe care trebuiau să o părăsească duminică la prânz şi să se întoarcă acasă. Cei de la administraţie văzând că nu au ajuns la recepţie ca să elibereze camera, s-au dus să vadă ce se întâmplă, dar în cameră nu era nimeni.
Dimineaţa, pe plajă a fost găsit cadavrul unui bărbat, în slip şi în ciorapi şi în urma cercetărilor s-a dovedit că era unul dintre cei doi cazaţi. Poliţiştii şi salvatorii ISU au început căutările şi la scurt timp, la aproximativ 2 km. de complex a fost găsită şi soţia, decedată, cu plăgi înjunghiate în zona gâtului.

Posibila dinamică a evenimentului

După ce au pus detaliile cap la cap, anchetatorii au presupus că bărbatul plănuise să îşi ucidă soţia. A luat cu el un cuţit şi au plecat la plimbare şi când a considerat că e destul de departe, a încercat să o omoare. A urmat o luptă, dovadă a urmelor descoperite pe corpurile celor doi, dar în cele din urmă, cu câteva lovituri în zona gâtului, femeia a fost omorâtă.
După oribila faptă, bărbatul a revenit în zona complexului şi neştiind să înoate, conştient, a intrat în mare şi nu a supravieţuit.

FOTO: Facebook/arhiva personala

Publicitate și alte recomandări video

Comentarii