Moarte anunţată pe Facebook. Un tânăr s-a pus în calea trenului Dorohoi-Iași

marți, 15 iunie 2021, 13:10
2 MIN
 Moarte anunţată pe Facebook. Un tânăr s-a pus în calea trenului Dorohoi-Iași

Moartea unui tânăr în vârstă de doar 19 ani la finalul săptămânii trecute continuă să şocheze. Tragedia s-a produs pe raza localității Jijia, din comuna Albești. Băiatul s-a aruncat în fața trenului Regio Trans care face legătura între Dorohoi şi Iaşi. Înainte de a-şi duce planul macabru la bun sfârşit acesta a pus pe o pagină de socializare mai multe poze cu el lângă calea ferată şi lângă o cruce. De asemenea acesta a făcut un live în care spunea ce are de gând să facă.

În filmarea realizată cu aproximativ o oră înainte de trecerea trenului prin zona respectivă, tânărul părea a fi în stare de ebrietate şi spunea că s-a săturat de viaţă. La un moment dat acesta s-a întins pe calea ferată şi de câteva ori a izbucnit în lacrimi, în timp ce le vorbea celor care îl priveau prin intermediul aplicaţiei de socializare.

Reporterii Monitorul de Botosani au intrat în posesia filmului care a prezentat ultimele clipe din viaţa tânărului, însă din respect pentu familie, rude, dar şi cititori, decizia editorială a fost de a nu-l publica. Fotografiile prezentate sunt o serie de capturi din filmuleţul postat de tânăr.

Potrivit unor localnici, băiatul ar fi recurs la acest gest în urma unor certuri cu mama lui. „A stat o săptămână şi a dormit prin sat şi pe malul râului prin boscheţi, fiindcă în sat aşa se ştia, că se certase cu mama lui şi nu îl mai primea acasă. Dumnezeu să îl ierte!”, a spus o tânără din aceeaşi comună.

Filmarea tânărului se termină şocant, cu un mesaj pentru cei care îl cunosc. „Voi râdeţi de mine, dar de ce? De viaţa mea. Ce v-am făcut eu vouă ca să râdeţi de mine? Sunteţi nişte oameni parşivi. Îmi pare rău de viaţa mea, dar în halul ăsta nu se poate trăi. Adio cu viaţa mea”, a spus acesta.

Aflați amănunte de pe monitorulbt.ro.

Publicitate și alte recomandări video

Comentarii