Oraşul în care primarii sunt interesaţi de comisioane: Parcul de joacă de la Ciric, un PERICOL PUBLIC

sâmbătă, 19 mai 2018, 11:50
1 MIN

După ce s-au cheltuit peste 10 milioane de euro într-un proiect controversat cu fonduri europene, zona de agrement de la Ciric este într-o stare jalnică. Mai grav este că locurile de joacă pentru copii sunt un adevărat pericol, oricând fiind posibilă o tragedie.

“Iniţierea” părinţilor se face de la coborârea din maşină. La ieşierea din parcare, eşti anunţat că este “Pericol de accidente. Scară deteriorată”. Gurile de canal din jur dau impresia că eşti în zona industrială, nu într-un loc de agrement. După ce ai reuşit să cobori din parcare, primeşti lovitura “finala” în aşa-zisul parc de joacă. Acesta are două grupuri cu “mobilier şi echipamente” pentru copii, imaginea dezolantă fiind completată de un nisip murdar cum rar întâlneşti.

Probabil că folosirea materialelor de cea mai slabă calitate a făcut posibil proiectul telegondolei. Din păcate “echipamentele” pentru cei mici au traverse lipsă, cuie şi şuruburi în care te poţi tăia, tobogane “suspendate” în aer, la care trebuie să mergi pe bară ca să le poţi folosi.

În cazul unui accident, Primăria este bună de plată în faţa oricărui complet de judecată.

 

În final, pentru edilii care merg în schimburi de experienţă la Viena sau Hoston oferim o imagine din România, dintr-un parc de joacă din Târgu Mureş, de pe platoul Corneşti.

 

Comentarii