Părintele Francisc Doboș râde de Barna: „Model de cum să-ți dai cu tesla-n voturi“

miercuri, 16 iunie 2021, 09:00
1 MIN
 Părintele Francisc Doboș râde de Barna: „Model de cum să-ți dai cu tesla-n voturi“

Până și părintele Francisc Doboș râde de Dan Barna: el a ironizat declarația liderului USR care a spus, vorbind despre educația sexuală, că “trebuie să ne gândim la copii și nu la himerele medievale ale părinților“. “Model de cum să-ți dai cu tesla-n voturi", a scris Doboș.

“Model de cum să-ți dai cu tesla-n voturi: fă-i medievali pe părinți și “himerele” lor. Dan (Ha)Barna..:)))“, a scris Doboș pe Facebook.

El a atașat și un print screen al titlului știrii de pe Digi 24: “Barna, despre legea privind educația sexuală: Trebuie să ne gândim la copii și nu la himerele medievale ale părinților“.

„Trebuie să ne gândim la copii și nu la himerele medievale ale părinților. Cei care trăiesc încă în Evul Mediu pot să-și asume lucrul ăsta, dar să-și asume retragerea copilului, nu statul să vină să spună copiii n-au dreptul la educație sexuală și doar părinții înțelepți și cărora le pasă de copii pot să-și ducă copilul la oră. Este o lege medievală și este regretabil că am văzut – de la PSD nu ne mirăm, dar am văzut și parlamentari PNL susținând această inițiativă”, a spus președintele USR într-o conferință de presă.

Aflați amănunte de pe newsweek.ro.

Publicitate și alte recomandări video

Comentarii