Vă invităm la dezbatere: Ce loc din oraş ar merita numele Regelui Mihai I?

miercuri, 06 decembrie 2017, 02:50
1 MIN
 Vă invităm la dezbatere: Ce loc din oraş ar merita numele Regelui Mihai I?

„Ziarul de Iaşi” iniţiază o inedită consultare cu cititorii: ce parc sau loc din Iaşi credeţi că ar trebui să poarte numele Regelui Mihai I? Aşteptăm propunerile dumneavoastră, pentru a le înainta consilierilor locali .

„Ziarul de Iaşi“ iniţiază o inedită consultare publică cu cititorii: ce parc sau loc din Iaşi credeţi că ar trebui să poarte numele Regelui Mihai I? Aşteptăm propunerile dumneavoastră în secţiunea de comentarii de pe forumul online al cotidianului nostru, la adresa poştală sau la adresa de mail redactie@ziaruldeiasi.ro. Un consilier local a propus ieri ca parcul din faţa Sălii Sporturilor să fie denumit în memoria Majestăţii Sale. Sunteţi de acord cu această propunere? Sau aveţi alta mai bună? În prezent, parcul, reabilitat anul trecut, poartă numele „Orăşel“.

„Voi propune în Consiliul Local redenumirea parcului de vizavi de Sala Polivalentă în Parcul «Regele Mihai I al României» şi amplasarea unui bust cu Majestatea Sa acolo“, a declarat consilierul liberal Răzvan Timofciuc. Următoarea şedinţă a Consiliului Local va avea loc săptămâna viitoare, pe 15 decembrie. Aşteptăm până atunci propunerile ieşenilor. Toate propunerile le vom aduce în atenţia Primăriei Iaşi şi a consilierilor locali.

Comentarii